Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Case Farven på Fredericia Shippings nye Linde el-truck er ikke til at tage fejl af. Truckene er lakeret i den lyseblå firmafarve, som kendetegner den største havneoperatør i Fredericia, og samme maritime kulør findes på alle virksomhedens flag, skilte, bygninger, lastbiler og andre synlige udtryk.

Gennem flere år har N.C. Nielsen og Fredericia Shipping opbygget et partnerskab med fokus på Heavy handling-maskiner, gaffeltruck og andre logistikmaskiner. I sommers dukkede to nye Linde E50 el-truck op på havnen i Fredericia. De blålakerede truck er seneste levering af nøje udvalgte maskiner i den vækstorienterede virksomhed, som indtil nu har investeret i ti Linde gaffeltruck.

– Vi læner os op ad vores leverandører, som vores krav og specifikationer. Vi lægger vægt på, at medarbejderne får de ønskede maskiner. Vi har en god dialog mellem truckførere, formænd og ledelsen. Der skal være transparens i forløbet og medarbejderne har stor indflydelse på maskinvalget. Det har vist sig at være en rigtig god tilgang for os, udtaler afdelingsleder Morten Korspang fra Fredericia Shipping.

 

Vækst i godstransport

For at kunne tilbyde fleksible transportløsninger har Fredericia Shipping måtte tænke i nye baner og i nye kombinationer af godstransport på skib, bane og lastbil. Pladsen på havnen er blevet trang med de stigende godsmængder. Fredericia Shipping fordeler derfor godset hurtigt, effektivt og bæredygtigt fra skibe til lastbiler eller til deres terminal i Taulov med et nyanlagt banespor.

Med de nye Linde E50 el-truck med fem tons løftekapacitet kan Fredericia Shipping fylde og tømme containere fra hele verden. Indholdet kan variere lige fra terrassebrædder og til kostbare investeringsbiler. Alt sammen fragtes nænsomt ud af containere og videre til et pakhus eller ventende lastbiler, der bringer lasten ud til kunden.

– Vi tager de svære opgaver med at tømme containere eller flytte Big Bags fra skibene. Til det formål har vi brug for fleksible Linde el-truck med stor løftekapacitet, der kan køre helt ind i en container. Det skyldes truckens kompakte design, en lav mast og muligheden for at skifte mellem korte og lange gafler. Linde el-truck løser opgaven hurtigt, effektivt og med en lille fejlmargen, fortæller formand Charlie Thielsen fra Fredericia Shipping.
 

Fleksibel Linde-flåde

De varierede godsmængder stiller store krav til maskinflåden hos Fredericia Shipping, der konstant skal være køreklar til forskellige opgaver. I virksomhedens logistikafdeling er fleksibilitet afgørende, når man skal håndtere gods inde i containere, afhente Big Bags på havnekajen, stable varepaller i pakhuset eller fylde en lastbiltrailer.

– Linde el-truck er tysk kvalitet. Jeg vil fremhæve den nemme måde at betjene dem på, de brugervenlige joystick og to-pedal systemet. Det gør det muligt at tømme og fylde containere hurtigt og effektivt sammenlignet med andre truckmærker. Desuden sætter jeg stor pris på den lokale servicemontør fra N.C. Nielsen, der kommer med kort varsel, udtaler Charlie Thielsen.

De nye Linde E50 el-truck er individuelt tilpasset til opgaverne på havnen i Fredericia. De er udstyret med en lav mast, en kompakt førerkabine med brugervenlige joystick og komfort, rotorblink, Linde BlueSpot sikkerhedslys, gafler i forskellige længder og en lyseblå firmafarve, der vækker opsigt i det rustikke havnemiljø.

– Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Fredericia Shipping, der har valgt nye Linde E50 el-truck til deres logistikafdeling på havnen. Vi har haft et supergodt samarbejde omkring maskinløsningen og glæder os over at kunne bidrage til vækst og bæredygtig udvikling i en dynamisk shipping-virksomhed, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.
 

Vil du vide mere?