Luk
Case N.C. Nielsen har leveret 42 fabriksnye Linde el-truck og Linde el-stablere til Tvilum i Fårvang. Den nye truckflåde er en del af en større turnaround for den verdenskendte møbelvirksomhed, der i februar måned 2018 etablerede et nyt aktieselskab med nye ejere og en ny ledelse til at videreføre aktiviteterne.

Tvilum hører til blandt verdens største producenter af plademøbler med fabrikker i Fårvang, Kjellerup og i Polen. Alene i Fårvang findes produktionshaller med et samlet areal på 134.000 kvadratmeter, hvor der ugentligt fremstilles omkring 200.000 møbler. Det kræver en høj grad af intern transport med en stor flåde af gaffeltruck, stablere og andet kørende materiel.

Den nye Tvilum-begyndelse betød ændringer i truckflåden. Efter mange års brug var den eksisterende truckflåde blevet nedslidt og havde bragt mange ekstra omkostninger med sig. Det var på tide at kigge sig omkring efter nye gaffeltruck, stablere og terminaltraktorer – og vurdere det samlede behov i forhold til ændringerne i produktionen.

Hos Tvilum blev der nedsat en beslutningsgruppe omkring den nye truckflåde. Flere leverandører blev spurgt på baggrund af udbudsmaterialet, og blandt dem var også N.C. Nielsen inviteret inden for til at komme med et bud. Den kortvarige proces, som strakte sig over en måned, endte med at Tvilum valgte N.C. Nielsen som fremtidig samarbejdspartner.

– Vi valgte N.C. Nielsen på grund af deres løsningsorienterede indstilling. De har et bredt udvalg af Linde maskiner og ekstraudstyr at vælge ud fra. Vi har fået landet en god leasingaftale med N.C. Nielsen, hvor teknik, økonomi og service passer perfekt til vores behov. Det har også spillet ind at de mange truck skulle leveres i løbet af kort tid, udtaler adm. direktør Torben Porsholdt fra Tvilum A/S.

De mange Linde-maskiner – og en enkelt Terberg terminaltraktor – er nu i fuld sving med at flytte råvarer og færdigvarer på fabrikken i Fårvang. I samme ombæring har Tvilum valgt at opbygge et internt værksted til N.C. Nielsens servicemontører, som her har adgang til et ryddeligt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt sted til at udføre reparationer og vedligeholdelse døgnet rundt.

– Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Tvilum, hvor vi på rekordtid skulle levere en større Linde truckflåde. Heldigvis lykkedes det at få enderne til at nå sammen og få alle maskiner på plads hos Tvilum til skæringsdatoen. Det er helt afgørende med maksimal oppetid og vi har fundet en god løsning med driftssikre Linde maskiner og en høj servicekvalitet døgnet rundt, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakt salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen for yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.