Luk
Case Netop nu arbejder Pelscenter Midtjylland på højtryk for at håndtere de omkring 1,3 millioner mink, der skal gennem pelseriet i løbet af kun én måned. N.C. Nielsen har korttidsudlejet fem Linde-maskiner til det stærkt sæsonbetonede arbejde – og giver dermed Pelscenter Midtjylland en række forretningsmæssige fordele.

Korttidsudlejning af el-stablere, gaffeltruck og andet materiel til intern transport er særligt relevant i brancher med sæsonudsving eller ved spidsbelastninger. Mange virksomheder oplever udsving i kørselsbehovet i forhold til den aktuelle ordrebeholdning og vælger også ofte at supplere den eksisterende flåde med en eller flere specialmaskiner i en kortere periode.

Intens proces

Hos Pelscenter Midtjylland er der planmæssig travlhed i november måned. Pelseriet er et af Danmarks største og centret producerer ikke mindre end 50.000 minkskind i døgnet. Stedet modtager en løbende strøm af mink fra op mod hundrede danske minkfarme. I en intens proces aftages skindet, som affedtes, tørres op, strækkes ud og befugtes inden det sorteres og sendes videre til auktionshuset.

Minkene kommer ind i pelseriet i store, robuste plastkasser med henholdsvis 100 hanner eller 200 hunner i hver kasse. Linde-maskinerne ligger i fast pendulfart mellem indleveringsområdet og de ti gigantiske produktionslinjer, der fødes med minkene til videre behandling. Dette er et vitalt led i processen, og det hele skal køre smidigt, uden driftsstop og med maksimal oppetid for at være rentabelt.

– Vi har valgt korttidsudlejning af fem Linde-maskiner, da vi kun har behovet én måned om året. Det kan ikke betale sig at købe maskinerne, og så lade dem holde stille i 11 måneder. Vi er glade for at kunne leje hos N.C. Nielsen, der på kort tid har kunnet leveret maskinerne. De kører i døgndrift, fungerer upåklageligt og bidrager til en meget effektiv produktionsproces, udtaler ejer og minkavler Bo Larsen fra Pelscenter Midtjylland.

Fleksibel korttidsudlejning

Hos N.C. Nielsen er korttidsudlejning vitterligt korttidsudlejning. Her er det muligt at leje udstyr til en enkelt dag, flere dage, en uge eller flere måneder i forhold til de forestående transportopgaver. Kunder med dette ønske kan tilmed vælge blandt flere hundrede køreklare maskiner, der kan leveres på meget kort tid til virksomheden.

– Vi oplever stor interesse for korttidsudlejning hen over året eksempelvis ved efterårets pelsning af mink, ved spidsbelastninger omkring højtiderne eller hvis en produktionsvirksomhed har modtaget en stor ordre i en afgrænset periode. I disse situationer giver det god mening med korttidsudlejning, og her står N.C. Nielsen klar med en fleksibel og individuel tilpasset løsning, udtaler salgschef for brugte truck Lars Vernegård fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakt salgschef for brugte maskiner, Lars Vernegaard, hvis du vil vide mere om ovenstående.