Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen og Linde har kørt parløb i årtier, og gennem årene har N.C. Nielsen leveret tusindvis af individuelt tilpassede løsninger inden for lagerteknik og intern logistik.

Hos N.C. Nielsen omfatter Linde lagerteknik et stort antal el-drevne maskiner, der er udviklet til at effektivisere lagerhåndteringen, optimere lagerfaciliteterne og hjælpe medarbejderne med at flytte gods sikkert, præcist og pålideligt. Linde er kendt for sit høje niveau om driftssikkerhed, brænd-stoføkonomi, effektivitet, miljøhensyn og ergonomi.

Èn samlet løsning

Lagerteknik er tæt forbundet med lagerindretning og lageroptimering. Derfor laver N.C. Nielsen også databaserede analyser af et eksisterende lager eller et kommende lager. Analysen munder ud i anbefalinger om, hvordan lageret bedst bygges op, hvordan vareflowet kan forbedres, og om hvorvidt lageret kan udnyttes i højden med smalle gange m.v. – og hvordan en Linde-løsning kan matche udfordringerne bedst.

– Vores kunder ønsker én samarbejdspartner, der leverer en komplet løsning med Linde-maskiner, lagerindretning, reoler og warehouse-teknologi. Vi deltager ofte i et projektsamarbejde, hvor vi har rollen som hovedleverandør på hele lagerløsningen, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Som et led i denne udvikling har N.C. Nielsen netop indviet et nyt AGV-democenter i Skive, hvor kunderne kan få demonstreret en række selvkørende Linde lagerløsninger og få vist, hvordan topmoderne teknologi kan effektivisere kørselsbehovet på lageret. 

Linde til ethvert behov

Lagerteknik er et begreb, der dækker bredt. De typiske lageropgaver består af at håndtere paller, plukke ordrer, læsse af og på og skabe plads til at flytte rundt med de mange paller og produkter. Med Linde lagerteknik findes den rigtige maskine til formålet, da netop Linde har sat nye standarder og udviklet specialmaskiner til alle typer lageropgaver.

– Hos N.C. Nielsen tilbyder vi hele paletten inden for Linde lagerteknik. Vi finder en løsning på en given udfordring, og med Linde ekstraudstyr og vores egenudviklede specialløsninger er der rige muligheder for at få lageret til fungere optimalt. Vi har en tæt dialog med vores kunder om deres specifikke behov og går langt for at komme helt i mål med løsningen, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Kontakt salgsdirektør Allan Christensen for yderligere informationer om indholdet af denne pressemeddelelse.