Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen kan nu igen præsentere en produktnyhed fra Linde, nemlig den nyudviklede Linde E10 modvægtstruck. Den alsidige el-truck er den mindste model i sin klasse, men med en kort akselafstand, et kompakt design med kun 828 millimeter bredde og et nyt styrekoncept er trucken det oplagte valg, hvor pladsen er trang.

Størrelsen til trods kan Linde E10 manøvrere sikkert med sin last på op til 1.000 kg. Den er udviklet med standard hastighedsreduktion i kurver, en indstigningshøjde på kun 120 millimeter, smalle mastprofiler og en robust ramme, hvor man kan tilvælge armeret glas i taget. Ligeledes opnås en højere sikkerhed med Linde BlueSpot eller Linde TruckSpot advarselslys som ekstraudstyr.

Med en venderadius på kun 1,3 meter er Linde E10 nem at komme omkring med på lageret. Førerpladsen giver stor bevægelsesfrihed og det polstrede ryglæn gør det muligt at indtage en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Maskinen har en enkel betjening med et overskueligt panel, en meget lav indstigningshøjde fra begge sider og et godt udsyn i alle kørselsretninger.

Linde E10 kommer særligt til sin ret, når der skal flyttes varer i snævre rum og smalle passager. Trucken er ikke bredere end en Euro-palle, så den kan nemt stable eller hente paller i selv

meget smalle reolgange. Truckens dimensioner og vægt betyder desuden, at den passer til mange elevatorer og således kan hjælpe til med at transportere varer over flere etager.

Med Linde E10 er det muligt at håndtere materialer i den lettere ende af skalaen og bruge netop denne truck til at køre, hvor større og tungere truck ikke kan komme til. Den nye Linde-truck dækker netop dette kørselsbehov i markedet, og lever som alle andre Linde-maskiner op til mærkets løfter om effektivitet, brugervenlighed, sikkerhed, pålidelighed og alsidighed.

– Linde E10 er et godt eksempel på Lindes produktstrategi om at opfylde ethvert tænkeligt behov inden for moderne lagerlogistik. Den passer perfekt til effektiv varehåndtering op til et ton under vanskelige forhold og kan på denne vis supplere en eksisterende truckflåde. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde denne logistikløsning på det danske marked, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?