Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen kan nu præsentere tre stærke produktnyheder til det danske marked, nemlig de nye Linde el-stablere med betegnelserne MM10, MM10i og ML10. De nye el-stablere fra Linde øger valgmulighederne betragteligt, når det gælder pallehåndtering i belastningsområdet op til 1.000 kg og i en løftehøjde på op til to meter.

Linde el-stablere gør pallehåndteringen markant lettere. Stablerne er udviklet til hverdagens mange palleløft og transport på forholdsvis korte strækninger fra lastbil til lager og fra lager til produktionslokale eller butik. Linde el-stablere sikrer en nemmere og mere præcis håndtering – selv hvor pladsen er trang.

Sikkerhed overalt

De tre Linde el-stablere til gående fører er sikkerheden selv. Udformningen af den forskudte styrestang beskytter førerens hænder, der holdes sikkert inden for stablerens rammer. Stablerne er udviklet med en effektiv parkeringsbremse, så trucken standser på skråninger. Både ML10 (standard mast) og MM10 (monomast) giver et godt overblik over lasten og håndteringsprocessen.

Mobil arbejdsbænk

Alsidigheden har været et nøgleord hos Lindes produktudviklere. Som mobil arbejdsbænk kan Linde ML10 bruges til forskellige produktions- eller vedligeholdelsesopgaver, hvor komponenter, råmaterialer og værktøjer automatisk kan løftes op til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde for den person, som skal udføre opgaven.

To paller ad gangen

Forkortelsen Linde MM10i dækker over ordene monomast med initialløft. Det betyder, at denne version af Linde el-stablerne kan køre med to varepaller på én gang. Først løftes en palle med gaflerne op i højden og dernæst hæves en anden palle på støttebenene, så køreturene bliver dobbelt så effektive. 

Høj driftssikkerhed

Den holdbare motor i stablerne giver en vedvarende, høj ydelse og driftssikkerhed til en travl dag. Det robuste chassis med forstærket gaffelstruktur medfører en sikker lasthåndtering. Samtidig har føreren altid overblik over batteriets tilstand og ydeevne – også når stablerne leveres med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier.

– Vi forventer os rigtigt meget af de nye Linde el-stablere. De udvider den eksisterende produktportefølje og giver vores kunder endnu flere valgmuligheder i den lette ende af skalaen. Linde har formået at skabe nogle robuste, kompakte og højtydende arbejdsheste, som passer perfekt til forskellige lettere transportopgaver inden for eksempelvis industri, lagerlogistik og detailhandel, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen. 

Vil du vide mere?