Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen kan nu præsentere en række Linde produktnyheder. Porteføljen hos Linde er blevet større med en serie smallere palleløftere og stablere. Med en chassisbredde på kun 720 millimeter er Linde-nyhederne faktisk smallere end en normal EURO-palle, hvilket er med til at sikre effektiv intern transport i snævre rum og smalle passager.

Det slanke grunddesign på de nye palleløftere og stablere går hånd i hånd med den velkendte og velafprøvede Linde teknologi. Her er der igen fokus på de kraftfulde, brugervenlige og robuste arbejdsheste, der byder på masser af sikkerhed og komfort for føreren, uanset om denne er i en gående position eller stående position fra ståplatformen.

Plads er den hårde valuta i logistikkens verden. Mange steder er pladsen virkelig trang på ramperne, i lastbilerne, på kørearealerne og mellem reoler inde på lageret. Her kommer de nye Linde palleløftere og stablere til deres ret, da deres smalle chassis og gode udsyn gør det nemmere og mere sikkert at håndtere varepaller i løbet af en travl hverdag.

.

Bredt produktprogram

De nye Linde T25 og T30 for gående fører er kompakte og robuste palleløftere tilpasset kortere køreafstande. For de længere transportafstande lanceres Linde T20 og Linde T25 AP med ståplatform. Alle fire modeller har en løftekapacitet mellem 2-3 tons. Samtidig lanceres også Linde D10 dobbeltstabler til gående fører og Linde D10 AP dobbeltstabler med ståplatform, begge med en løftekapacitet på 1 ton.

– Det skal være en smal sag at håndtere paller, hvor pladsen er trang. De nye og smalle Linde modeller er udviklet direkte til dette formål. Meningen er at sikre en høj effektivitet og samtidig undgå arbejdsulykker og påkørsler. Udover det usædvanligt kompakte design kommer de nye Linde modeller med en bred vifte af ekstraudstyr, som løfter effektiviteten yderligere, pointerer salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Udstyr – og ekstraudstyr

De nye Linde palleløftere og stablere er udstyret med en række bremse- og sikkerhedssystemer samt nødstop til forhindring af skader. Den karakteristiske lange styrestang sikrer en tilstrækkelig afstand mellem fører og maskine, og alle funktioner kan aktiveres med både højre og venstre hånd. Versionerne med ståplatform har desuden en gennemtænkt sidebeskyttelse til føreren.

Den brede vifte af modeller gør det muligt at finde en Linde-model, der passer til de aktuelle arbejdsopgaver. Maskinerne kan skræddersys yderligere med ekstraudstyr som krybefunktion, flådestyringssystemet Linde Connect og Lindes advarselslys Linde BlueSpot – og desuden er det naturligvis muligt at få leveret alle Linde maskiner med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier til ekstra ydeevne, driftssikkerhed og fleksibilitet.

Vil du vide mere?