Luk
Pressemeddelelse Linde har netop lanceret appen Linde Virtual Showroom, hvor du virtuelt kan opleve 15 forskellige Linde-modeller på din iPhone eller iPad. Appen bygger på Augmented Reality (AR)-teknologien, hvor du kan visualisere den valgte truckmodel i egne fysiske omgivelser og forestille dig, hvordan trucken, palleløfteren eller stableren vil virke i det virkelige liv.

Appen Linde Virtual Showroom kan downloades gratis fra AppStore. Den kører på alle iPhone 6 og nyere modeller samt alle iPad Pro og iPads fra femte generation og frem. Efter download kan brugeren nemt visualisere truck-modellen i eget miljø og forstørre, formindske og dreje trucken tredimensionelt på skærmen, så den opleves helt virkelighedstro.

Interaktiv oplevelse

I Linde Virtual Showroom er der lagt et ekstra lag på oplevelsen i forhold til trykt materiale eller fx Power Point-præsentationer. Linde-modellerne kan her opleves intuitivt, interaktivt og legende i deres rette arbejdsmiljø, og ved at tage et skærmbillede og hente flere faktuelle informationer fra appen kan det virtuelle showroom naturligvis også bruges som et led i købsprocessen.

– Linde er kendt verden over for deres innovative teknologi og for at sætte nye teknologiske standarder. De er også kendt for at kunne præsentere deres mange logistikløsninger på en meget indbydende måde. Linde Virtual Showroom viser, at Linde er på forkant med den teknologiske udvikling og forstår at sætte modtagerne i centrum, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

Stærkt visualiseringsværktøj

Med Linde Virtual Showroom har man altid et visualiseringsværktøj lige ved hånden, som kan supplere trykte materialer som eksempelvis brochurer, magasiner eller datablade. Appen gør det muligt at få et bedre helhedsindtryk af de Linde-modeller, som man overvejer at anskaffe i virksomheden.

– Det er klart, at Linde Virtual Showroom giver en ekstra dimension til købsoplevelsen. Det sender et signal, om at vi kan levere et innovativt produkt og at vi også på dette punkt er foran vores konkurrenter. Det virtuelle showroom vil gradvist blive udvidet med flere Linde-modeller og funktioner, der kan gøre beslutningsprocessen lettere, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

Desuden pointerer salgsdirektør Allan Christensen, at N.C. Nielsen som altid kan levere en ønsket Linde-truck ud i virksomheden som demo-model uden beregning – både dem, der vises i Linde Virtual Showroom og dem, der ikke gør.

Vil du vide mere?