Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Case Med tre fabriksnye Linde E70/1279 el-truck har Gammelrand Beton A/S ved Jyderup taget endnu et skridt i en grønnere retning. De eldrevne muskelbundter erstatter en række udtjente dieseltruck og er et led i en gradvis omstillingsproces, hvor det vestsjællandske betonværk betræder nye veje og indretter sig efter fremtidens forventede kundeønsker.

For Gammelrand Beton er intern transport en naturlig del af hverdagen. Hele dagen kommer lastbiler rullende ind på det store område for at hente betonvarer, der skal fragtes ud til det meste af Sjælland. Lastbilerne kører bl.a. belægningssten, betonfliser og betonblokke ud til byggepladserne, hvor lasten afleveres helt tæt på byggestedet.

Fra de enorme produktionsanlæg, hvor betonvarerne fremstilles fuldstændig uberørt af menneskehænder, ruller der en lind strøm af paller med betonvarer. De skal køres til oplagring under åben himmel, hvor de skal hærde færdig, inden de kan ekspederes afsted på lastbilerne. Her kommer de tre Linde E70/1279 ind i billedet som de kraftfulde hjælpere, der sørger for hurtig, sikker og præcis transport af den tunge last.

– Vi ønskede nogle større eldrevne gaffeltruck, der var stabile, driftssikre og økonomisk rentable. Samtidig lægger vi stor vægt på velfærd, så vores truckførere har det bedst tænkelige arbejdsmiljø. Vores folk er rigtigt glade for den støjsvage kørsel, kabinekomforten og sikkerheden i Linde-truckene. Jeg er sikker på, at det giver lidt ekstra arbejdsglæde i hverdagen, fortæller direktør Morten Pedersen, der er fjerde generation hos Gammelrand Beton.

Godt med ekstraudstyr

For at kunne modstå det relativt udfordrende køremiljø har Linde-truckene fået monteret ekstraudstyr som eksempelvis aircondition, stænklapper, arbejdslys, luksuriøst førersæde, supersoft hjul, rotorblink, dobbelte forhjul og stødakkumulator. Alt sammen for at tilgodese truckførernes komfort og give de mest optimale arbejdsbetingelser som overhovedet muligt.

– Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Gammelrand Beton, og at de har valgt Linde E70 eltruck til de mange tunge transportopgaver. Med nul-emission og en stort set lydløs drift er der gode miljømæssige argumenter for valget af disse truck, og vi ser da også et stigende antal virksomheder vælge Linde el-truck med løftekapaciteter på op til ti ton. Samtidig er der økonomiske besparelser at hente på eksempelvis brændstof, olie, additiver og at der ikke skal skiftes partikelfiltre, udtaler distriktschef Peter Brandt-Nielsen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?