Luk
Pressemeddelelse I 2016 kunne Linde præsentere resultatet af mange års målrettet innovation: Linde Roadster. Det er den eneste modvægtstruck i verden, der tilbyder et nærmest ubegrænset udsyn over lasten og omgivelserne. Det blev muligt takket være gaffeltruckens nye konstruktion uden de klassiske A-stolper og med panoramaudsigt gennem det store, armerede glastag.

Nu er Linde Roadster blevet opgraderet yderligere. Linde lancerer således en ny specialudgave af trucken, der med en vis ubeskedenhed kaldes ”den perfekte truck”. Kombinationen af Linde E20-E35 Roadster og de nyeste sikkerhedsfunktioner giver en gennemtænkt modvægtstruck med en løftekapacitet på 2-3,5 ton med fokus på maksimalt udsyn, sikkerhed og produktivitet i hverdagen.

Linde Safety Pilot systemet giver ekstra sikkerhed om bord på Linde Roadster. Systemet hjælper truckføreren med at undgå tipulykker ved at overvåge og vise parametre som løftehøjde, tyngdepunktsafstand, lastvægt og kørehastighed. I farlige situationer kan Linde Safety Pilot gribe ind og forebygge påkørsler og andre potentielle ulykker.

Linde TruckSpot er en optisk advarselsanordning, der projicerer en stor rød advarselstrekant ned på gulvet fire meter bag trucken. Så kan fodgængere og andre truckførere se, at Linde Roadster trucken bevæger sig og nå at reagere tidligt. Samme princip gælder for de tofarvede LED-stripes, der indikerer den aktuelle køreretning.

Verdens største armerede glastag til en truck sikrer tilmed stort udsyn i opadgående retning. Desuden kommer Linde Roadster også med skridsikre CS20 dæk, der sikrer præcis, sikker og energirigtig kørsel.

– Linde Roadster har i sig selv defineret en helt ny standard inden for gaffeltruck. Læg dertil en række ekstra sikkerhedsegenskaber, der til sammen gør Linde Roadster til den nok mest komplette allround gaffeltruck på markedet. Trucken repræsenterer mange års udviklingsarbejde, en gennemprøvet truckteknologi og et unikt produktdesign, som vil stå som et teknologisk fyrtårn langt ind i fremtiden, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

N.C. Nielsen leverer derudover egenudviklede, vedligeholdelsesfrie og energieffektive Lithium-ION batterier, der er skræddersyet til den enkelte Linde Roadster. Trucken er konstant køreklar, kan oplades i pauser, kører miljøvenligt uden emission og skal ikke have skiftet batteri som tidligere løsninger med traditionelle blysyrebatterier.

Vil du vide mere?