Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk
Pressemeddelelse Linde E20-E35-serien har vundet en af priserne i den nyligt afholdte German Design Award 2019. En international jury pegede på Linde Roadster som en af vinderne i kategorien ”Utility Vehicles”. Juryen fremhævede de mange innovative designforbedringer ved Linde Roadster, som giver truckføreren et meget stort synsfelt i alle retninger.

I 2016 vakte det behørig opsigt, da Linde Roadster blev præsenteret for verdensmarkedet. En helt ny type el-truck så dagens lys ved denne lejlighed. Linde havde skabt en moderne modvægtstruck ved bl.a. at fjerne de klassiske A-stolper og erstatte dem med smallere understøtninger, indsætte verdens største armerede glastag i en truck og udvikle en stor sikkerhedsskærm foran truckføreren.

Det var præcis disse designmæssige og tekniske egenskaber, der imponerede fagjuryen ved German Design Award 2019. Linde Roadster blev fremhævet som en ægte vinder i sin kategori ved at både udfordre konventionerne for en klassisk modvægtstruck og samtidig bevare et højt sikkerhedsniveau. Linde Roadster blev valgt blandt i alt 5.400 indsendte bidrag i den prestigefyldte designpris.

– Linde Roadster har helt klart rykket nogle grænser for, hvordan en gaffeltruck skal bygges op og fungere. Den lever på bedste vis op til Lindes velkendte kvaliteter som sikkerhed, performance og førerkomfort og har samtidig indbygget nogle ekstra innovative tiltag, der giver værdi i hverdagen. Det gælder især førerens panoramaudsyn og det fantastiske overblik inde fra kabinen, pointerer salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S. 

Linde Roadster er udviklet med en række højteknologiske egenskaber. Førerkabinen er ergonomisk indrettet med øget tilgængelighed, god gulvplads og et nyudviklet joystick, der giver føreren fuld kontrol over last og kørsel. Energiforbruget er optimeret i forhold til den aktuelle arbejdsopgave og opladningen er nemmere. Linde Roadster er forsynet med automatisk bremse ved parkering og en optimeret køreevne med Linde AC-teknologi.

Linde Roadster fås i de fire modelvarianter E20R. E25R, E30R og E35R med en løftekapacitet mellem 2.000-3.500 kg. og med rige muligheder for ekstraudstyr.

Se mere om Linde Roadster her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om linde Roadster, så kontakt vores salgsdirektør Allan Christensen.