Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen er udstiller på hi-messen i Herning, og stiller op med en spændende stand på Skandinaviens største teknologi- og industrimesse. Det sker i dagene fra den 1. oktober til og med den 3. oktober 2019, hvor du kan møde N.C. Nielsen i hallen for intern logistik, nærmere bestemt på stand H6220.

Netop den interne logistik udvikler sig med stormskridt i disse år. N.C. Nielsen har dette som kernekompetence og kan derfor præsentere en række højteknologiske løsninger, der hver især bidrager til at skabe værdi i virksomhederne. Som eksempel kan messedeltagerne opleve yderst rentable og selvkørende AGV-løsninger, som bidrager markant til øget produktivitet.

På messen vil N.C. Nielsen også fremvise deres egenproducerede Lithium-ION batterier, der kan skræddersys til stort set alle typer el-drevne køretøjer. Et stigende antal kunder vælger de bæredygtige Lithium-ION batterier fra N.C. Nielsen, da de blandt andet sikrer maksimal driftstid, mindsker levetidsomkostninger og sørger for en effektiv og miljøvenlig energiudnyttelse.

Intern logistik handler i høj grad om lageroptimering, lagerudnyttelse og gennemtænkt lager-indretning. På messen kan man derfor også opleve N.C. Nielsens robuste reolløsninger, der udvikles i tæt samarbejde med verdens førende leverandør: spanske AR Racking. Mød N.C. Nielsens eksperter på området og hør mere om, hvordan det optimale lager kan indrettes.

Sikkerhed er også et fokuspunkt på messestanden. N.C. Nielsen medbringer således en Linde el-truck, der er monteret med en del af det nyeste sikkerhedsudstyr, så interesserede kan få demonstreret de mange muligheder for aktiv sikkerhed under lasthåndteringen.

– Vi glæder os rigtigt meget til at komme på hi-messe, hvor vi møder mennesker face to face, plejer vores relationer til eksisterende kunder og henter inspiration. Messen er en god mulighed for at fremvise eksempler på interne logistikløsninger og komme i kontakt med interesserede fagfolk, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Sidst, men ikke mindst: N.C. Nielsen også lancerer et par stærke messetilbud på et par elektriske palleløftere til lette logistikopgaver, nemlig en Linde MT12 og dennes storebror Linde MT15 med henholdsvis en løftekapacitet på 1.200 og 1.500 kg. Priserne skal ikke afsløres her, men ifølge N.C. Nielsen er de absolut et messebesøg værd.

Vil du vide mere?