Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen deltager på fagmessen Transport 2023 i MCH Messecenter Herning, som afvikles i dagene 20.- 22. april 2023. Messen samler den danske transportbranche med mere end 350 udstillere i 14 haller, over 100 aktiviteter på programmet og faglige indlæg om blandt andet den bæredygtige udvikling i transportbranchen.

På årets udgave af transportmessen præsenterer N.C. Nielsen en række spændende maskiner, som er målrettet mod transporterhvervet og logistikcentre. Det drejer sig om den nyeste udgave af en Terberg YT terminaltraktor, nye Linde T16-palleløftere i forskellige varianter og en fabriksny Linde E16 trehjulet el-truck til præcis godshåndtering på snævre arealer.

På N.C. Nielsens messestand byder en række produktspecialister velkommen og de glæder sig til at fortælle mere om Linde-programmet og Heavy Handling-løsningerne til transportbranchen. N.C. Nielsen har fokus på intern transport og som landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner er der masser af spændende maskinløsninger at berette om.

– Vi glæder os til at tage imod alle interesserede på vores stand. Vi ser frem til en fagmesse, hvor der altid er en fantastisk god stemning. Vi får mulighed for at præsentere vores løsninger i de rette omgivelser og håber at kunne skabe mange gode kontakter. Samtidig er messen også en god inspirationskilde, hvor vi tager temperaturen på transportbranchen, fortæller Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen har desuden udlånt 11 Linde-maskiner til DM for transportlærlinge 2023, der løber af stablen fredag den 21. april på transportmessen i Herning. Her skal landets dygtigste lærlinge dyste om titlen i henholdsvis Lager DM og Chauffør DM gennem en række teoretiske og praktiske øvelser, hvor de skal demonstrere deres faglige kompetencer.

På Transport 2023 deltager N.C. Nielsen på Stand M 9610 i hal M. 

 

Vil du vide mere?