Luk
Case N.C. Nielsen kan nu præsentere den nye modvægtstruck Linde H20-H35/1202 på det danske marked. Hos Moland Gruppen i Skive, som er en mangeårig kunde hos N.C. Nielsen, har man haft et af de første eksemplarer af den nye modvægtstruck på prøve for dermed at give en samlet vurdering af truckens egenskaber i praksis. Trucken levede i høj grad op til forventningerne.

Flåden hos Moland Gruppen tæller i forvejen 15 Linde-maskiner i form af forskellige gaffeltruck, stablere og reachtruck. Hver især er de i fuld sving med at fragte dyrebare byggematerialer til og fra de ventende lastbiler, plukke varer i afdelingerne i det 20.000 kvm store lagerområde og fungere som effektive hjælpere, når et fragtskib ved kajkanten skal tømmes for eksempelvis sibirisk lærketræ eller gipsplader fra Spanien.

Hos Moland Gruppen er der fuld sving i hjulene og et forår med mange gør-det-selv hungrende danskere derhjemme har givet en stor efterspørgsel efter byggematerialer fra byggemarkederne – både i form af gulve, loftsplader, facadematerialer, stålprogram fra Moland Byggevarer A/S samt kompositmaterialer og lærketræ fra Wimex Aps og tilmed leverancer til det svenske søsterselskab Moland Byggvaror AB, der råder over 5.000 kvadratmeter lager.

Ny Linde-teknologi

Den livlige interne transport kræver en altid tilpasset Linde-truckflåde. Linde har altid været det foretrukne truckmærke hos Moland Gruppen, hvor man løbende følger med i Linde-nyhederne og gerne investerer i den nyeste truckteknologi:

– Vi har set frem til at afprøve den nye Linde H20-H35/1202. Vi er meget interesserede i ny teknologi, der kan forbedre den interne transport her i virksomheden. Vi har rigtig gode erfaringer med Linde fra tidligere og ved at de overrasker med innovative nyskabelser. Det er altid spændende at følge med i, hvad der kommer på Linde-fronten og den nye Linde H20-H35/1202 er ingen undtagelse, udtaler lagerchef Allan Sørensen fra Moland Gruppen i Skive.

Forbedret køreoplevelse

Linde H20-H35/1202 er seneste skud på Linde-stammen og en Linde modvægtstruck, der er skabt helt fra bunden ud fra et idealbillede om, hvordan en gaffeltruck skal være. Hos Moland Gruppen er der heller ingen tvivl om, at den nye Linde-truck udmærker sig på nogle vitale punkter:

– Den nye truck byder på et bredere udsyn fra førerpladsen og en markant anderledes komfort. Der er mindre støj inde i kabinen end tidligere, armlæn og joystick kan justeres præcist til chaufføren og indstigningen er blevet nemmere. Trucken giver også nogle spændende digitale muligheder, er forsynet med opladerstik til mobilen og kan forbindes til flådestyring. Alt i alt giver Linde-trucken en forbedret køreoplevelse for vores chauffører, udtaler lagerchef Allan Sørensen fra Moland Gruppen i Skive.

Vil du vide mere?