Luk
Case N.C. Nielsen har netop leveret en større flåde med 32 Linde el-stablere, en Linde el-truck og en nyere brugt Konecranes 16 ton gaffeltruck til nordfynske Haarslev Industries. De nye maskiner er et synligt bevis på en række omlægninger i koncernen, der skal gøre Haarslev Industries endnu mere effektiv, profitabel og attraktiv for kunder i hele verden.

Siden 1973 er Haarslev Industries vokset fra at være en lokal maskinfabrik til at være verdens største producent af maskiner til behandling af affald fra blandt andet slagterier, fiskeindustrien og restauranter. De seneste år er der opkøbt flere konkurrenter på verdensplan, og Haarslev Industries er nu i gang med en forandringsproces med nye maskiner, robotter, Lean-styring og fokus på produktudvikling.

Truckflåde i udbud

For Haarslev Industries var det i den sammenhæng naturligt at kigge nærmere på maskinflåden til intern transport. Tilfældigvis var der udløb på en række eksisterende kontrakter. Det var derfor oplagt at se sig om blandt truckleverandører, opstille kravspecifikationer og investere i fremtidens teknologi til intern transport i produktionshaller, montage, lager og forsendelsesafdelingen.

I sommeren 2018 blev N.C. Nielsen inviteret til at byde ind på opgaven. Der var brug for driftssikre, komfortable og effektive allround-maskiner til hverdagens små og store opgaver i de over 20 haller med 40.000 kvadratmeter under tag og robuste maskiner til udendørskørsel. Maskinerne skulle dække alle interne transportopgaver og have udstyr som vægtindikator og øget komfort til førerne.

– Vi gik grundigt til værks og endte med at vælge N.C. Nielsen. De har en styrkeposition med Linde, og er meget professionelle og løsningsorienterede. I løbet af processen havde vi flere maskiner på prøve, og vores maskinførere var ikke i tvivl om, at Linde-mærket var sagen. Jeg ser flere muligheder i samarbejdet omkring udvidet service, automatisering og fysisk indretning af afdelingerne, udtaler Facility Manager Uffe Walther fra Haarslev Industries.

Mindsker den samlede belastningGrøn omstilling

Valget af eldrevne Linde-maskiner flugter med en holdningsændring hos Haarslev Industries, som fremover ønsker at fokusere skarpere på de bæredygtige, miljøvenlige og energioptimerede løsninger. Miljø, sikkerhed, grøn omstilling og ansvarlighed er blevet vigtige konkurrencefaktorer for Haarslev Industries – og noget som kunder og potentielle kunder lægger afgørende vægt på.

Hos N.C. Nielsen er der i sagens natur stor glæde over udfaldet af processen og over at kunne byde velkommen til Haarslev Industries som ny samarbejdspartner.

– Vi er glade for at kunne bidrage til forandringsprocessen hos Haarslev Industries med vores løsninger til intern transport. Vi har virkelig lagt os i selen for at finde de helt rigtige typer af el-stablere og el-truck til de mange transportopgaver. Vi satser på, at den nye maskinpark kan indgå som et stærkt led i den samlede værdikæde hos Haarslev Industries. Det bliver spændende at følge fremadrettet, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?

Interesseret i at vide mere omkring vi kan hjælpe med at strømline din virksomhed, så kontakt vores salgsdirektør Allan Christensen.