Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen har pr. 15. august indgået aftale med Konecranes om salg af Konecranes produkter i Norge og Sverige. Det betyder at N.C. Nielsen nu forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele skandinavien.

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen tæt sammen på mange fronter og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere (med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton), som sælges over hele verden.

Udover Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle Linde gaffeltruck på det danske marked og Terberg terminaltraktorer i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme alle behov på heavy handling-området – uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.

Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner.

– Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, udtaler salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan desuden trække på en serviceorganisation med erfarne teknikere, der står klar til at rykke ud til den løbende vedligeholdelse og til eventuel akut assistance – uanset hvor i Norge, Sverige eller Danmark, de måtte befinde sig. Ekspertisen dækker hele spektret fra vedligehold, service, reparationer og til reservedele samt teknisk support.

Vil du vide mere?