Luk
Case N.C. Nielsen har pr. 15. august indgået aftale med Konecranes om salg af Konecranes produkter i Norge og Sverige. Det betyder at N.C. Nielsen nu forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele skandinavien.

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen tæt sammen på mange fronter og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere (med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton), som sælges over hele verden.

Udover Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle Linde gaffeltruck på det danske marked og Terberg terminaltraktorer i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme alle behov på heavy handling-området – uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.

Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner.

– Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, udtaler salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.

Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan desuden trække på en serviceorganisation med erfarne teknikere, der står klar til at rykke ud til den løbende vedligeholdelse og til eventuel akut assistance – uanset hvor i Norge, Sverige eller Danmark, de måtte befinde sig. Ekspertisen dækker hele spektret fra vedligehold, service, reparationer og til reservedele samt teknisk support.

Vil du vide mere?

Kontakt salgsdirektør Max Høegh Nielsen for yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.