Luk
Pressemeddelelse Hos N.C. Nielsen i Balling er den grønne omstilling for alvor kommet i fokus. Et stigende antal kunder efterspørger grønne, bæredygtige og energirigtige transportløsninger, der bidrager til et bedre arbejdsmiljø, et mere CO2-venligt energiforbrug og en mere ansvarlig truckkørsel til gavn for de fremtidige generationer.

Den grønne omstilling viser sig på flere fronter hos N.C. Nielsen. Gennem de seneste år er salget af Linde el-truck steget betragteligt på bekostning af gastruck og dieseltruck. Samtidig fravælger et stort antal kunder de traditionelle blysyrebatterier til fordel for N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier, der bygger på en bæredygtig og grøn teknologi.

Grøn og god forretning

For N.C. Nielsen-kunderne er grøn omstilling en god forretning. Skiftet til el-truck medfører en stor miljøgevinst, da kunderne kan spare mange tons CO2-udledning hvert år og samtidig reducere udgifterne til brændstofforbrug. Derudover medfører el-truck generelt mindre vedligeholdelse og færre udskiftninger af maskindele end en klassisk motortruck.

– Vi er glade for, at et stigende antal kunder vælger el-truck med Lithium-ION batterier. Det giver god mening på alle parametre, men især reduktionen af CO2-udledning betyder meget i forhold til den overordnede, grønne omstilling. På hverdagsbasis er en el-truck ofte at foretrække, da den støjer mindre end en gas- eller dieseltruck – og heller ikke udleder udstødningsgasser under kørslen, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Miljøvenlige måleværktøjer

Samtidig er teknologien til at registrere, overvåge og dokumentere miljøvenlig og sikker kørsel blevet mere udbredt. Truckførere og flådeforvaltere har adgang til store mængder data på mobiler, tablets og pc’er, så de løbende kan følge med i truckens performance. Ifølge salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen har det været med til at øge den grønne bevidsthed:

– Vi hører ofte fra vores kunder, at der går sport i at køre så miljøvenligt og effektivt som muligt. Det handler om, at mange virksomheder italesætter den grønne omstilling og gerne vil gøre en forskel. I den sammenhæng hjælper det med dokumentation og at komme med målbare beviser på, at indsatsen rent faktisk nytter noget.

Energirigtig sikkerhed

Sikkerhed er altid et kardinalpunkt, når N.C. Nielsen præsenterer løsninger for kunderne. Faktisk går sikkerhed og bæredygtighed ofte hånd i hånd. Det gælder eksempelvis inden for Linde el-truck, der i høj grad bruger grøn teknologi til sikkerhedssystemer – her kan nævnes Linde Blue Spot, Linde VertiLight og Linde LED Stripes, som alle bruger energirigtig LED-belysning til øget sikkerhed under kørslen.

Vil du vide mere?