Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
N.C. Nielsen magasinet Forår med farverige forandringer

Velkommen til forårsudgaven af N.C. Nielsen Magasinet.

Vi er klar til at præsentere dig for cases og spændende nyheder fra logistikkens farverige verden – uanset om det gælder Linde produktnyheder i rødt, leverede Linde maskiner i sikkerhedsgult eller de mange grønne og bæredygtige logistikløsninger.

Grøn omstilling er i fokus hos størsteparten af vores kunder – og de grønne argumenter vægter højt, når vores kunder vælger en logistikløsning. Den grønne teknologi bliver løbende forbedret og udover et mindre klimaaftryk leverer den også gode argumenter omkring økonomi, effektivitet og støjsvagt arbejdsmiljø.

Graden af sikkerhed er også et fokuspunkt hos mange af vores kunder, der ikke kun vil nøjes med de lovbestemte løsninger. Heldigvis tilbyder N.C. Nielsen en meget bred vifte af teknologisk avancerede sikkerhedsløsninger til vores verdenskendte maskinmærker. Det kan du læse mere om inde i magasinet.
Foråret er kommet og hos N.C. Nielsen er vi glade for at kunne byde ind med logistikløsninger, der kan imødekomme alle tænkelige ønsker, krav og forventninger. Vi siger aldrig nej til en god teknologisk udfordring og ved at de bedste løsninger altid findes i et tæt, respektfuldt og givende samarbejde.

 

Læs hele magasinet her

 

Vil du vide mere?