Luk
Pressemeddelelse Det gælder om at vælge sine samarbejdspartnere med omhu. Sådan kunne devisen fra N.C. Nielsen meget vel lyde, da Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner i mange år har indgået succesfulde samarbejder med verdenskendte mærker som Linde, Terberg, Konecranes og så Combilift, som N.C. Nielsen har forhandlet siden 2012.

N.C. Nielsen har gennem årene leveret skræddersyede Combilift-løsninger til en bred vifte af virksomheder, primært inden for jernindustri, vindmøllebranchen, betonværker og tømmerhandler. For Combilift er verdenskendt for løsninger til langt, besværligt og uhåndterligt gods, der med stor akkuratesse skal flyttes ind og ud ad produktionshaller og op på ventende lastbiler til sværgods.

Global førerposition

Irske Combilift har opnået en global førerposition inden for sine effektive specialmaskiner. Især deres kompakte Combilift 4-vejs truck, den mobile galgekran Combilift Straddle Carrier og den mobile Gantry kran til vindmøllevinger har vundet stor global udbredelse – også her i Danmark, hvor flere og flere virksomheder får øjnene op for specialmaskinerne.

Irlands største fabrik

Et synligt bevis for succesen ses hos Combilift i den irske by Monaghan et par hundrede kilometer nord for Dublin. Her har man i 2018 indviet en spritny Combilift fabrik på 46.000 kvm, hvilket er Irlands største produktionsvirksomhed under tag. Her udvikler, producerer og markedsfører over 500 medarbejdere de tusindvis af specialmaskiner til over 75 lande i hele verden.

– Med Combilift tilbyder vi et stærkt maskinprogram, der er på omgangshøjde med udfordringerne inden for intern transport og logistik. Vi får et stigende antal forespørgsler på transport af langt og besværligt gods som eksempelvis lange jernbjælker, tonstunge betonelementer eller enorme vindmøllevinger og her vil Combilift være det oplagte valg, udtaler produktchef Peter Brun fra N.C. Nielsen. 

Løfter overliggeren

Sloganet hos Combilift hedder ”Lifting Innovation”. Bag disse ord gemmer sig også en håndgribelig forretningsfilosofi, hvor det handler om at effektivisere, optimere og forbedre logistikforløbet i vidt forskellige virksomheder. Med en Combilift 4-vejs truck kan man fx øge sin reol- og lagerkapacitet med op til 60% forudsat at man håndterer gods med mindst fem meter i bredden.

Den knækstyrede Aisle-Master fra Combilift er et andet innovativt eksempel fra porteføljen. Knækstyringen betyder, at man kan reducere gangbredden på de lagre, hvor maskinen skal operere. Det betyder at lagerkapaciteten kan øges markant. Aisle-Masteren er en robust maskine, hvor førerkomfort og sikkerhed er i fokus og så kan den bruges såvel udendørs som indendørs og køre på mange forskellige typer underlag med sine stærke gummihjul.

Stor demo-flåde

N.C. Nielsen har investeret i en stor demoflåde af Combilift maskiner bl.a. 4-vejs gaffeltruck og el-stablere samt en AisleMaster, så både nye og nuværende kunder har mulighed for at få en 4-vejs maskine på prøve i deres egen virksomhed.

Vil du vide mere?