Luk
Pressemeddelelse Som leverandør af de verdenskendte mærker Linde, Terberg, Konecranes og Combilift er det naturligt for N.C. Nielsen at stille op til årets Padborg Transportmesse.

N.C. Nielsen er at finde på stand nr. 35 på messen, som løber af stablen den 24.-25. maj 2019 på et stort messeområde ved Padborg Transportcenter.

N.C. Nielsen tager til Padborg Transportmesse for bl.a. at præsentere specialmaskiner til transport- og logistikbranchen. Messedeltagerne kan f.eks. opleve Terberg YT, som bl.a. er udviklet til at flytte trailere på travle godsterminaler, centrallagre og distributionscentre.

Messedeltagerne kan også kigge nærmere på et udvalg af Linde maskiner, som er tilpasset transport og logistikbranchen samt fabriksnye Linde el-truck. Apropos el-truck præsenterer N.C. Nielsen også deres egenudviklede Lithium-ION batterier, der med stor effektivitet og bæredygtig teknologi er en af fremtidens energikilder til intern logistik.

Så der er lagt op til en god tekniksnak hos N.C. Nielsen, som gerne fortæller meget mere om de mange spændende specialmaskiner fra en af Skandinaviens største leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer og beslægtet heavy duty-materiel.

– Vi glæder os rigtigt meget til Padborg Transportmesse, der er kendt for at tiltrække mange aktører på begge sider af landegrænsen. Der er altid en ganske særlig stemning på messen, hvor man møder masser af engagerede mennesker med stor teknisk interesse for vores løsninger. For os er det en glimrende mulighed for at møde en række fagfolk og også tage temperaturen på transportfaget lige nu, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

HENT DIN GRATIS BILLET LIGE HER

Vil du vide mere?