Vores næste auktion starter tirsdag den 23. april og slutter torsdag den 25. april 2024. Læs mere her

Luk
Alle Gennem årene er N.C. Nielsen blevet kendt som leverandør af fabriksnye maskiner som Linde, Terberg, Konecranes og Combilift til intern transport. Balling-virksomheden har imidlertid også opbygget en stærk markedsposition inden for brugte truck og har således Nordens største udvalg med over 800 maskiner på lager til hurtig levering.

Grundene til at vælge en brugt truck kan være mange. Behovet kan opstå, hvis man har brug for en ekstra maskine til få køretimer, til spidsbelastninger i sæsonen, til specialopgaver eller hvis man vil spare penge ved at købe en maskine til en lav anskaffelsespris. Brugte truck kan på denne vis være en fleksibel løsning til virksomhedernes skiftende kørselsbehov.

– Mange virksomheder ønsker at supplere den eksisterende maskinpark med en eller flere brugte truck. Vi har en stor gennemstrømning af maskiner og kan derfor levere brugte kvalitetstruck til stort set alle interne transportopgaver og få dem individuelt tilpasset med ekstraudstyr til opgaven, fortæller salgschef Lars Vernegaard fra N.C. Nielsens brugtafdeling.

Når N.C. Nielsen modtager en brugt truck bliver der foretaget en omfattende teknisk gennemgang og maskinen sættes til salg på virksomhedens website inden for 24 timer. Størsteparten kan ses i den 8.000 kvadratmeter store brugtafdeling i Balling.

Her kan kunderne sparke dæk og få præsenteret en bred vifte af muligheder og på denne vis spore sig ind på en løsning.

– Vi får et stort antal forespørgsler på baggrund af søgninger på internettet. Vi tager en dialog med kunderne ud fra det, og inviterer gerne på besøg til en fremvisning. For os er det helt afgørende med denne dialog, hvor vi afstemmer forventningerne. Vi informerer grundigt om maskinernes tekniske specifikationer og aktuelle tilstand, og sørger for at kunden får en grundig dokumentation, fortæller salgschef Lars Vernegaard fra N.C. Nielsens brugtafdeling.

Alle brugte truck hos N.C. Nielsen bliver klargjort ud fra fastsatte klassifikationer. Derudover opererer med N.C. Nielsen med koncepterne Linde Approved og Terberg Approved til disse to mærker, hvor skrappe kvalitetsstandarder for brugte truck og terminaltraktorer bliver overholdt til punkt og prikke.

Et nyt tiltag fra N.C. Nielsen er en online auktion på virksomhedens website www.nc-nielsen.dk, hvor virksomheder og forhandlere kan byde på brugte maskiner i afgrænsede perioder. Her er det muligt at gøre en ekstra god handel inden for brugte gaffeltruck, terminaltraktorer og andre specialmaskiner inden for produktprogrammet.

Vil du vide mere?