Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen kan præsentere otte nye Linde N20-ordreplukkere, der sikrer en komfortabel, sikker og omkostningsbevidst ordreplukning mellem 1,2 ton og 2,5 ton og i plukkehøjder op til 2,8 meter. Linde sætter dermed nye standarder for ordrepluk – uanset om det gælder e-handelslagre, grossister, producenter eller centrallagre.

Linde N20-serien er udviklet til moderne lagerlogistik, hvor der efterspørges korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen. Linde N20 gør manuelt ordrepluk nemmere med et design, hvor man står foran batteriet med øget udsyn, bedre tilgængelighed og ordrepluk med flere paller ad gangen.

Hos Linde er komforten altid i højsædet. Alle modeller i plukkeserien kommer med en avanceret dæmpningsteknologi, der absorberer vibrationer og stød undervejs. Afrundet ryglæn, polstret knæbeskyttelse og et højdejustérbart rat samt ergonomisk udformerede kontakter er designmæssige forbedringer, der gør en travl hverdag betydeligt mindre fysisk belastende.

Linde N20 byder på en række sikkerhedsegenskaber. Afrundede kanter på stålchassiset, hastighedsreduktion ved kurvekørsel, kofanger foran og automatisk gaffelstop 30 cm over gulvhøjde for yderligere sænkning er eksempler på dette. Desuden fås Linde-ordreplukkeren med valgfrit LED-lys foran og Linde BlueSpot, der projicerer en blå lyskegle ud foran i kørselsretningen.

Linde N20 Optipick

Sammen med Linde har N.C. Nielsen udviklet den fjernbetjente enhed Linde N20 Optipick. Med et tryk på enheden følger Linde N20-ordreplukkeren med medarbejderen fra hylde til hylde, så man ikke behøver at vende tilbage til maskinen hver gang. Enheden er en ergonomisk vej til flere ordreplik, da man sparer mange skridt og bevarer koncentrationen i løbet af en arbejdsdag.

– Med den nye Linde N20-serie er det tekniske niveau for ordreplukkere øget markant. Ingen andre på markedet kan præstere en så avanceret plukketruck. Vi har derfor store forventninger til serien, der giver rige muligheder for at tilpasse løsningen præcist til de aktuelle plukkeopgaver. Desuden viser Linde N20 Optipick-enheden, at Linde teknologisk er helt fremme inden for moderne lagerlogistik, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?