Luk
Pressemeddelelse Hos N.C. Nielsen bliver foråret 2024 et rent festfyrværkeri af produktnyheder. Der kommer løbende nye, innovative løsninger på fremtidens interne logistikudfordringer. Et stærkt eksempel på det er den nye NCN JX0 til hyppige plukkeopgaver på første og andet hyldeniveau.

NCN JX0 plukketrucken er udviklet specifikt til de smalle reolgange og snævre passager, hvor der er brug for en alsidig, manøvredygtig og sikker plukkemaskine. Den kompakte plukker er derfor det oplagte valg til eksempelvis byggemarkeder, detailbutikker, værksteder, transportvirksomheder eller til lette vedligeholdelsesopgaver, hvor man ellers ville bruge en stige eller lignende.

Med en plukkehøjde på op til 4,6 meter fra en løftet platform til 3,0 meter er NCN JX0 den ideelle hjælper, når der skal plukkes småvarer i højt tempo i forskellige højder. Det kompakte design, den indbyggede sikkerhed og den lave venderadius gør plukkemaskinen yderst anvendelig både på smalgangslageret, gennem lavloftede gange og i butiksområder med adgang for kunder.

 – Jeg er sikker på, at NCN JX0 bliver et populært valg. Den dækker et specifikt behov for plukkeopgaver uden palle og rummer fleksible muligheder for meget effektiv, sikker og hurtig varetransport. Trods dens kompakte størrelse er den udviklet med masser af nye tekniske features, der bevarer et højt sikkerhedsniveau i en travl hverdag, fortæller Jesper Bech, der er salgschef hos N.C. Nielsen.

 

NCN JX0 vil efter alt at dømme sætte en ny teknisk standard i kategorien. Den er udviklet med en indstigningshøjde på kun 275 mm, kører op til 6,5 km/t og løfter samlet op til 190 kg helt uden besvær. Med en længde på 1,4 meter og bredde på 75 cm er den dimensioneret til steder, hvor man almindeligvis ikke vil finde en plukketruck af denne kaliber.

Sikkerheden har altid højeste prioritet hos N.C. Nielsen og JX0 er ingen undtagelse. Den nye plukketruck er udstyret med sensorer til hænder og fødder, aflåste bøjler/døre under kørslen, Et blåt advarselslys er indbygget i chassiset, diverse advarselslyde og afstemt kørehastighed efter den aktuelle totalvægt – for blot at nævne nogle af de mange sikkerhedsfeatures.

– Varepluk handler i høj grad om præcision, hastighed og sikkerhed. Disse tre aspekter er repræsenteret i den nye NCN JX0 -plukkemaskine, der helt sikkert vil vinde på den samlede performance. Vi har store forventninger til denne produktnyhed, som jeg glæder mig meget til at præsentere i den kommende tid, udtaler salgschef Jesper Bech fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?