Luk
Pressemeddelelse Per Löthner er 53 år og startede sin karriere som flyvetekniker. Efter gymnasiet aftjente han sin værnepligt i flyvevåbnet. Derefter tog han officersuddannelsen og var officer i flyvevåbnet med teknisk tjeneste mellem 1985 og 1990.

Per Löthner er 53 år og startede sin karriere som flyvetekniker. Efter gymnasiet aftjente han sin værnepligt i flyvevåbnet. Derefter tog han officersuddannelsen og var officer i flyvevåbnet med teknisk tjeneste mellem 1985 og 1990.

- Siden har jeg arbejdet med salgsarbejde rettet mod industrien, business to business, siger Per. Jeg har hovedsageligt pendlet mellem emballageindustrien og truckindustrien. Jeg har solgt både emballage og trucks. Man kan sige, at fællesnævneren for begge disse områder er logistikken.

Et par af hans tidligere ansættelser har været hos SCA Packaging og Kappa Förenade Well. Han har også solgt Nissan og Atlet gaffeltruck i Sverige og har ovenikøbet nået at arbejde for danske E-L-M, en virksomhed, der fremstiller aggregater til gaffeltruck.

- Da jeg solgte emballager, savnede jeg at sælge maskiner.

I sommer tiltrådte Per i det team, der hedder Terberg Scandinavia og indgår i N.C. Nielsen Gruppen, sammen med salgschef Douglas Wångdahl, serviceleder Mogens Kjær og reservedelsansvarlig Rasmus Hansen.

– At N.C. Nielsen var en rigtig god virksomhed for mig, med fine maskiner, var jeg klar over, længe inden jeg begyndte i mit nye job her, fortsætter Per. Da jeg var i Atlet, solgte jeg et par terminaltraktorer gennem Douglas til mine kunder. Vi har holdt kontakten, og da N.C. Nielsen havde brug for forstærkning, passede det mig fremragende, at kunne gå ind og dele et så misundelsesværdigt job, som det Douglas har.

Det er virkelig to sværvægtere på salgssiden, der nu skal kombinere deres kræfter. Hvis man regner antal års erfaring i at sælge maskiner til logistikbranchen sammen, bliver det til over 60 år, knapt 40 for Douglas og 23 for Per. Men der er selvfølgelig udfordringer i det, der er nyt, mener Per.

- Jeg vil især fordybe mig i at lære at forstå havnevirksomhed. Havne er en ny kundekategori for mig.

Per bor med sin familie på en gård i Ekeby uden for Helsingborg. To børn, en pige og en dreng på henholdsvis 23 og 22 år er lige flyttet hjemmefra for at studere på universitetet.

- Det er en lille gård med tidligere æbledyrkning. Vi har stadig mange træer, og vi har også haft heste, men den del har vi afviklet. Jeg elsker at være ude i naturen, især ved Kullaberg, som er så fantastisk. Vi vandrer, ser på huler og klatrer i bjerge.

Vil du vide mere?