Luk
Case N.C. Nielsen er nu officiel leverandør til den succesfulde vinvirksomhed RareWine Group, som har valgt en avanceret Linde K-smalgangstruck, flere Linde-stablere og en komplet reolløsning til deres nye told- og afgiftslager i Vester Hassing.

Det nye højlager er ”state-of-the-art” inden for moderne lagerlogistik. Det rummer ikke mindre end 4.400 pallepladser, der i alt kan rumme 2.500.000 flasker vin. Vel at mærke meget kostbar vin og spiritus, der opbevares efter alle kunstens regler i rette temperatur og luftfugtighed.

RareWine-lageret er et rent Fort Knox. Der er 24 timers videoovervågning, fintfølende alarmer, bomme mod rambuktyverier og et højt sikkerhedsniveau for medarbejdere, gæster og fragtmænd. 

I samarbejde med RareWine har N.C. Nielsen indrettet et otte meter højt smalgangslager med en Linde K-smalgangstruck og tre Linde-stablere. RareWine ønskede en totalleverandør, og her blev tidligere erfaringer med Linde-mærket udslagsgivende.

 

Linde K-smalgangstruck

Linde K-maskinen har en løftekapacitet på 1.500 kg, en semiautomatisk navigation og når nemt op i otte meters højde. Navigationen fungerer i et tæt samspil med indbyggede sikkerhedssystemer og motorer, der får Linde K-maskinen til både at køre og samtidig hæve, sænke eller rotere gaflerne i én bevægelse. Det giver et optimalt logistikflow og en sikker håndtering uden store udsving i højden.

Et særligt sikkerhedssystem i Linde K scanner gulvoverfladen ved intelligent at kombinere mekaniske og elektroniske sensorer. Under kørslen justerer Linde K-maskinen lasthjulene, når den opdager små ujævnheder på lagergulvet. Dette forhindrer smalgangstrucken i at svaje og giver en sikker og stabil tilstand for maskinføreren, når den dyrebare last skal håndteres.

Vi har, hos NC Nielsen, med stor interesse fulgt RareWines kometagtige succes, og er naturligvis glade for de har valgt N.C. Nielsens logistikløsning.

– RareWine har et meget spændende forretningskoncept, som vi gerne understøtter. Vi har fundet frem til en samlet løsning med håndplukkede Linde-maskiner og et gennemtænkt reolsystem, der gør håndteringen af de kostbare vine sikker, pålidelig og præcis. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med RareWine og glæder os over deres imponerende resultater, udtaler distriktschef Bo Lindegaard fra N.C. Nielsen.

 

Vil du vide mere?