Luk
Case N.C. Nielsen har leveret en nyere brugt Linde H35D/393 gaffeltruck til Feldborg Savværk & Pallefabrik. Trucken er seneste skud på stammen i virksomhedens Linde-flåde, der efterhånden tæller syv forskellige truck og stablere til intern transport. Den nyere brugte Linde-truck havde kun et par tusinde køretimer på bagsmækken og for savværket er dette sund, økonomisk fornuft.

Savværket i Feldborg er omgivet af nåleskov og får tømmer fra plantager i en radius af maksimalt 150 km. Råtræet skæres op, bearbejdes og samles til træemballager og paller, der køres ud til en række danske virksomheder og træet udnyttes til det sidste med restprodukter som eksempelvis flis og savsmuld.

Strømmen af råtræ, materialer og færdige træprodukter skaber et stort internt kørselsbehov. Savværket har netop udvidet arealet med et 2.300 kvadratmeter stort, moderne og ventileret færdigvarelager, hvor lastvognstog afhenter tonsvis af paller og andre træprodukter hver dag. Linde-truckflåden er i sving fra morgen til aften med sin last af træ på et samlet grundareal på 30.000 kvadratmeter, hvoraf bygninger dækker over 9.000 kvadratmeter.    

 

Gode Linde-erfaringer

Valget af en nyere brugt Linde gaffeltruck blev taget på baggrund af savværkets erfaringer med de eksisterende Linde-maskiner:

– Vi valgte en nyere brugt Linde gaffeltruck, da vi kunne få den til en fornuftig pris. Vi kender Linde mærket godt i forvejen og ved at det er det bedste på markedet. Derfor var det ikke et svært valg at anskaffe en brugt Linde-model fra 2015 med kun 2.500 køretimer i bogen. Den kører over alt i virksomheden og kræver stort set ingen vedligeholdelse, fortæller fabrikschef Jon Thomsen fra Feldbog Savværk & Pallefabrik.

Løfter dobbelt så meget

Den brugte Linde H35D/393 gaffeltruck blev leveret med et dobbelt palleaggregat, så trucken kan køre med to pallestakke ad gangen og tilmed forskellige palletyper. Ud af 38.000 kubikmeter råtræ fremstiller savværket blandt andet 400.000 industripaller og 3.000 kartoffelkasser årligt, så der er nok at tage fat på for alle Linde-maskinerne i den nu opgraderede truckflåde.

Truckførerne på Feldborg Savværk sidder mange timer bag rattet hver dag, hvorfor kabinekomfort også spiller en stor rolle, når der skal vælges gaffeltruck:

– Linde-truck har et ekstra lag, når det gælder komforten inde i kabinen. Det er et resultat af en god instrumentering, et godt udsyn fra førerposition, velfungerende aircondition og et luftaffjedret sæde. Alt sammen gør truckkørslen lidt mere behagelig i dagligdagen og ikke mindst under de skiftende vejrforhold, som vi oplever, når vi kører ude året rundt, pointerer fabrikschef Jon Thomsen fra Feldbog Savværk & Pallefabrik.

N.C. Nielsen tilbyder Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner inden for alle kategorier. Det er blandt dette store udvalg, at Feldborg Savværk & Pallefabrik har fundet frem til den brugte Linde gaffeltruck:

– Det er glædeligt at vores kunder vælger de løsninger, der skaber værdi for dem, uanset om det er fabriksnye eller brugte maskiner. Vi havde en konstruktiv dialog med Feldborg Savværk & Pallefabrik, som i første omgang lejede trucken i en prøveperiode. Efter nogle mindre finjusteringer og en forlængelse af gaflerne valgte de at købe den brugte Linde-truck. Vi har dermed fundet en god løsning for savværket, udtaler distriktschef Simon Dige Søndergaard fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?