Luk
Case N.C. Nielsen har taget messevejen og leveret en samlet truckflåde til MCH A/S i Herning. Flåden tæller en Linde L10-stabler, to Linde L14-stablere, en Linde T20 palleløfter og seks Linde E35 el-truck med en bred vifte af ekstraudstyr, som passer præcist til kørselsbehovet. Centret korttidslejer derudover N.C. Nielsen-maskiner til særarrangementer som SuperCross show eller Sport2018.

MCH A/S råder over 15 haller med 110.000 kvadratmeter under tag. Der er hele tiden gang i et eller flere arrangementer, hvor Linde-maskinerne kører med alt fra standvægge, over tæpper og belysning og til cafeborde, barstole og køleskabe. Det er stramt styret af arrangementskalenderen, tidshorisonten på næste event og hvad udstillerne har bestilt på forhånd.

– Vores Linde E35-truck er i fuld sving hele tiden, og tilpasset vidt forskellige opgaver. De kører med hvide dæk, så de ikke smitter af på gulvtæpperne. De kan håndtere store godsmængder op til fem ton. De har anhængertræk på, så de kan bugsere lange trækvogne med messematerialer fra hal til hal. De hjælper til med at tømme og fylde lastbiler mv. Alt i alt fungerer de som perfekte allroundtruck her hos os, fortæller lagerchef Steen Bjerregaard Tange Mark fra MCH A/S.

Valget af den nye truckflåde skete ikke natten over, men var et resultat af en nøje planlagt proces. MCH A/S opererede med en godt brugt truckflåde fra 1980’erne, der skulle på pension. Blandt disse var nogle ældre gastruck, som ikke længere var ideelle at køre med. Faktisk lavede N.C. Nielsen i forvejen service på hele maskinparken, og blev derfor inviteret inden for til at deltage i en udbudsrunde om nye truck, stablere og palleløftere med to andre leverandører

Stort udstyrsnummer

N.C. Nielsen løb med sejren og blev valgt som leverandør. Efter kort tid blev de køreklare Linde-maskiner leveret til messecentret i Herning på en leasingaftale med fuld service. De er leveret med ekstraudstyr som mast med ekstra udsyn, Linde Blue Spot, ekstra lange gafler, solskærm, luftaffjedret sæde, todelte døre, bakspejl, affjedring på gaflerne og Lithium-ION batterier.

– Vi er meget positivt stemt over for N.C. Nielsen. Vi lægger vægt på et tæt, løbende og udviklende samarbejde, hvor den menneskelige kontakt har stor betydning. Vi er hele tiden på jagt efter gode og intelligente løsninger på komplekse transportbehov. Det er N.C. Nielsen lydhøre over for. Desuden sætter vi pris på vores faste servicemontør, der kommer tit her i huset, og nærmest er blevet en del af MCH-familien, slutter lagerchef Steen Bjerregaard Tange Mark fra MCH A/S.

Vil du vide mere?