Luk
Pressemeddelelse Netop nu oplever N.C. Nielsen stor efterspørgsel efter løsninger til sværgods og komplicerede transporter på industriarealer, byggepladser, havneområder og offentlige veje. Eksempelvis er vindmølleindustrien hele tiden på jagt efter nye, innovative og kosteffektive løsninger i den tunge ende af skalaen – og N.C. Nielsen står også klar til at imødekomme denne efterspørgsel.

Internationale sværvægtere

N.C. Nielsen har indgået et samarbejde med den internationale TII-koncern, der i årtier har været toneangivende på det globale marked for heavy handling løsninger. Således kan N.C. Nielsen nu levere de tyske Scheuerle og de franske Nicolas SPMT-trailere, der opbygges som selvkørende og modulopbyggede trailere til flytning af alt fra skibe, over brosektioner og til tonstunge naceller.

Modulopbyggede SPMT-trailere

N.C. Nielsen har udlejet den første SPMT-trailer. Den selvkørende trailer er opbygget af moduler, der kan bære op til 400 ton. Antallet af modulaksler bliver tilpasset den enkelte opgave, og akslerne kan dreje 180 grader. En kraftfuld Power Pack sørger for fremdriften, og traileren styres af en gående operatør med håndholdt fjernbetjening med joystick. Det giver fuldt overblik over håndteringsprocessen.

– Vi ser store perspektiver i SPMT-trailerne fra Scheuerle og Nicolas. De gør bogstaveligt talt de tunge løft lettere, da trailerne fleksibelt kan stykkes sammen til de aktuelle transportopgaver. Netop disse trailere har i en årrække sat standarden for tunge transporter på globalt plan, og vi glæder os nu til at tilbyde dem til endnu flere kunder i Danmark og resten af Skandinavien, udtaler produktchef Bo Nørgaard fra N.C. Nielsen A/S.

Vil du vide mere?