Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen kan nu præsentere en ny og opdateret version af den innovative Terberg YT203 terminaltraktor. Den nye terminaltraktor med EV-teknologi forventes at sætte den tekniske standard på terminaltraktorer, der kører på distributionscentre, på havneterminaler, i lufthavne og i andre typer virksomheder, hvor der er brug for at flytte løstrailere.

Terberg YT203 EV er en nyskabelse i sig selv. For første gang nogensinde kan man vælge en helt igennem eldrevet terminaltraktor, der kommer med samme ydeevne som dieseludgaven af samme maskine. Den udleder hverken CO2 eller NOX og overholder dermed de skrappeste miljøkrav. Den næsten lydløse maskine med få vibrationer gavner arbejdsmiljøet, også når den kører indendørs.

 

Et særligt kendetegn ved Terberg YT203 EV er den individuelt tilpassede batteripakke, der sammensættes præcist ud fra kundens specifikationer. De temperaturstyrede (TMS) batterier er velegnede til kørsel i både meget kolde og meget varme miljøer – og med en tilknyttet hurtiglader på op til 150 kWh er det faktisk muligt at genoplade maskinen fuldt ud på bare en time.

Samtidig rummer Terberg YT203 EV færre bevægelige maskindele end dieseludgaven, hvilket resulterer i lavere vedligeholdelsesomkostninger. Den enkle og gennemtænkte opbygning af maskinen er også en fordel, når en servicemontør skal udskifte maskindele ved planlagt vedligeholdelse eller utilsigtede nedbrud, hvor en hurtig reparation er tvingende nødvendig.

Terberg YT203 EV går på ingen måde på kompromis med råstyrken, da løftekapaciteten er op til 36.000 kg på skamlen, som automatisk kan låses inde fra kabinen. Et robust chassis, en sikkerhedstestet førerkabine og en generelt enkel maskinopbygning gør terminaltraktoren til en stabil, effektiv og økonomisk rentabel sejtrækker, der klarer en problemfri intern transport.

– Flere og flere af vores kunder vælger Terberg terminaltraktorer med EV-teknologi og med de nye modeller rykker Terberg yderligere et niveau op på markedet. Vores kunder efterspørger effektive, miljøvenlige, bæredygtige og økonomisk rentable løsninger. Med Terberg YT203 EV kan vi nu tilbyde en sådan løsning og de elektriske Terberg-varianter er nu blevet direkte sammenlignelige med dieseludgaverne, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

SE MERE OM TERBERG YT EV

Vil du vide mere?