Luk
Pressemeddelelse N.C. Nielsen lancerer nu "Terberg Approved". Et nyt brugtkoncept med gennem-renoverede Terberg terminaltraktorer, der er så gode som nye både indvendigt og udvendigt.

Med Terberg Approved åbner N.C. Nielsen nye muligheder på markedet for heavy duty maskiner. I stedet for nyt eller brugt kan virksomheder fremover vælge "brugt, men så godt som nyt" og skære 40-45 % af prisen sammenlignet med nye tilsvarende Terberg-modeller. Approved-konceptet bygger på Terberg maskinernes velkendte kvalitet og driftssikkerhed.

- Vi håndplukker de bedste maskiner med et lavt antal driftstimer og renoverer dem efter en nøje fastlagt plan. Det indebærer bl.a. udskiftning af alle slidte eller defekte dele, et gennemgribende kvalitetstjek af alle funktioner og komponenter plus en gennemgribende renovering fra yderst til inderst. Resultatet er, at maskinerne fungerer og ser ud som nye. Til gengæld er prisen 40-45 % lavere end en tilsvarende ny Terberg YT-, RT- eller TT-model, siger salgschef for brugttruckafdelingen Lars Vernegaard fra N.C. Nielsen.

Giver nye muligheder

Terberg Approved henvender sig til virksomheder, der går efter høj driftssikkerhed og chaufførkomfort i forbindelse med trailerhåndtering og andre former for tung logistik. Nu kan de indfri ønsket, selv om opgavens omfang eller karakter ikke umiddelbart retfærdiggør investeringen i en fabriksny maskine.

Dobbelttjek af kvaliteten

Renoveringen af de brugte Terberg gennemføres af N.C. Nielsens mangeårig polske samarbejdspartner på området, der i forvejen står bag renoveringen af hundredevis af brugte Linde gaffeltruck for firmaet hvert eneste år. 

- Vi gennemfører selv et afsluttende kvalitetstjek på vort værksted, hvor vi samtidig klargør til syn og udfærdiger hovedeftersynsrapporten, der fungerer som en detaljeret varedeklaration på hver approved-maskine, siger Lars Vernegaard.

Stor interesse også fra udlandet

Forhåndsinteressen for N.C. Nielsens "brugt som nyt"-koncept har været stor. De første Terberg Approved-maskiner er allerede leveret til danske virksomheder og alt peger på, at konceptet også har international gennemslagskraft.

- Selv om Terberg Approved er et helt nyt tiltag, har vi allerede afsat maskiner til forhandlere i Tyskland, Italien og de baltiske lande. De ser gode muligheder i at sælge maskiner af denne type videre på deres markeder, fortæller Lars Vernegaard.

Vil du vide mere?