Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk
Pressemeddelelse Linde el-trucken i 386-serien er den mest producerede gaffeltruck af sin art. For nyligt kørte truck nr. 111.111 af samlebåndet. Denne succeshistorie skyldes især to ting: truckens uovertrufne alsidighed og dens allerede legendariske driftssikkerhed.

Da den første E12-20 el-truck i 386-serien fra Linde Material Handling blev lanceret i 2006, var efterspørgslen efter den enorm. Med de topmonterede tiltcylindre, at motor og mast er adskilt fra chassiset samt et omfattende ergonomisk koncept er den seneste model sandsynligvis på vej til at overgå den tidligere model i 335-serien. For årtier tilbage skabte virksomheden sig et navn inden for især forbrændingsmotorer, og hydrostatisk transmission ligger dybt i Lindes DNA. Der var ikke desto mindre tegn på forandring.

"Vores kunder bad udtrykkeligt om et "E"-produkt fra Linde med samme ydelse som et "V"-produkt, men uden emissioner," siger udvikleren Wolfgang Hock, som dengang bidrog betydeligt til, at produktionen gik i gang. "Truckens stejle salgskurve igennem 11 år viser, at vores koncept var og stadig er helt rigtigt."

Høj ydelse

386 har en række funktioner, der sikrer høj ydelse: forhjulstræk med to motorer, der giver fremragende trækkraft på skråninger. Den 4-hjulstrukne models kombi-styreaksel, der gør det muligt at dreje om sin egen akse. Kabinen, som er adskilt fra mast og motor, og som dermed begrænser overførslen af stort set samtlige vibrationer til førerpladsen. Den indbyggede lader, der gør det ekstremt nemt at oplade batteriet og muligheden for at vælge maskinen med Lithium-ION batteri. Alt dette kombineret med talrige sikkerhedsfunktioner og at trucken kan leveres i 30 forskellige modelvarianter, betyder, at gaffeltrucken kan benyttes til enhver opgave inden for transport og logistik, produktion eller i forarbejdningsindustrien. 386-serien fra fabrikken i Aschaffenburg anvendes verden over. Det mest fascinerende er, at gaffeltrucken bortset fra det faste eftersyn nærmest ikke ses på værkstedet. "Den er bare til at stole på," siger kunderne.

Jubilæum på samlebåndet

Jubilæet i Aschaffenburg blev ikke kun fejret af medarbejderne ved samlebåndet. De allerførste medarbejdere på modelserien sendte også deres lykønskninger, herunder Alexander Herberich. Han overvågede produktionsstarten som ansvarlig værkfører. "Vi skulle først lære denne helt nye trucktype at kende. Håndgrebene var helt anderledes end i andre produktserier. Men i dag er vi på fornavn med hver eneste skrue," griner han.

Andreas Krinninger, Chairman of the management board hos Linde Material Handling, understreger: "Hos Linde er vi hurtigt ved at udvikle os til leverandør af løsninger til varehåndtering. Det ændrer dog ikke gaffeltruckens centrale betydning for vores virksomhed. Vi vil fortsat bruge al vores ekspertise og passion på dette. Jeg er stolt over, at Linde producerer verdens mest vellykkede el-truckserie. Vi vil gøre alt for at sikre, at det også kommer til at gælde i fremtiden!"

Vil du vide mere?