Luk
N.C. Nielsen arbejder tæt sammen med en bred vifte af samarbejdspartnere, der alle hører til verdens førende inden for deres specialområde: Linde, Terberg, Combilift, Konecranes og Baumann. Samarbejdet sikrer, at vi kan tilbyde dig et komplet sortiment af maskiner og udstyr til intern transport og logistik, der er kendetegnet ved høj driftssikkerhed og kvalitet. Vores samarbejdspartnere omfatter endvidere søsterselskabet Scantruck, der er landets største inden for entreprenørmaskiner og teleskoplifte m.m., og kompetente forhandlere af gaffeltruck og terminaltraktorer i hhv. Island og på Færøerne.

Samarbejdspartnere

Scantruck
Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. Denne markedsposition forpligter.
Scantruck A/S er desuden ejet af samme ejerskreds som ejer N.C. Nielsen A/S og indgår således i NC Nielsen Gruppen. 
Scantruck er beliggende i Skive og beskæftiger ca. 200 medarbejdere.
Læs mere her

KJ Hydraulik
KJ Hydraulik har været N.C. Nielsens samarbejdspartner på Færøerne siden 2006. Virksomheden har i 2014 udvidet sine Linde-faciliteter i Thorshavn og indviet en helt ny afdeling på 1.400 etagemeter.
Læs mere her

Íslyft ehf. - Island
For at styrke vores nordiske engagement arbejder vi tæt sammen med Islyft ehf på Island.
Læs mere her

Linde
Linde Material Handling - med hovedkvarter i Aschaffenburg i Tyskland - er markedsleder i Europa og en af de førende producenter af gaffeltruck, stablere, containertruck m.m. på verdensplan.
Siden 1973 har N.C. Nielsen solgt over 60.000 Linde-maskiner. Tyske Linde regnes for state-of-the-art på verdensplan og fra Linde kommer en strøm produktinnovationer, der forbedrer maskinerne inden for sikkerhed, miljøvenlig energi, førerkomfort, løftekapacitet, design m.v. Linde udvikler konstant nye teknologier og tekniske nyskabelser, der løser tidens komplekse lager- og logistikudfordringer.
N.C. Nielsen tilbyder hele Lindes produktprogram med mere end 77 forskellige modeller. 
Læs mere her

Terberg
Hollandske Terberg er i dag verdens største producent af terminaltraktorer. Virksomheden blev etableret i 1869 af en lokal landsbysmed.
N.C. Nielsen har importeret og forhandlet Terberg terminaltraktorer siden 2000.
Læs mere her

Konecranes
Svenske SMV Konecranes blev etableret i 1947 som SMV (Silverdalens Mekaniska Verkstad). 
Virksomheden har produktionsfaciliteter i Markaryd i Småland og i Kina. SMV er idag fjernet fra navnet og brandet hedder nu bare Konecranes. 
N.C. Nielsen har importeret og forhandlet Konecranes containertruck og reachstackere siden 2009.
Læs mere her

Combilift
Combilift blev etableret i 1998 i Irland. På relativt kort tid er virksomheden vokset til at blive en global markedsleder inden for fleksible specialmaskiner til håndtering af langt og besværligt gods.
Vi har importeret og forhandlet Combilift truck og straddle carriers siden 2012.
Læs mere her

Baumann
Baumann med hovedkvarter i det nordlige Italien blev grundlagt i 1969. Samme år markedsførte virksomheden sin første sideloader, og tog dermed et vigtigt første skridt mod den markedsledende position, som de driftssikre og effektive Baumann sideloaders har opnået siden.
Vi har forhandlet Baumann siden 2009.
Læs mere her

Scheuerle/Nicholas
N.C. Nielsen samarbejder med den internationale TII-koncern, der i årtier har været toneangivende på det globale marked for heavy duty-løsninger. Derfor kan N.C. Nielsen levere de tyske Scheuerle og de franske Nicolas SPMT-trailere til fleksibel transport i den absolut tunge ende af skalaen.
Læs mere her

TAB Industri Batteries
N.C. Nielsen er eneforhandler af de kendte industribatterier fra TAB. Sortimentet dækker alle batterityper i det omfattende TAB-produktprogram.
Læs mere her

Allison Transmission
Siden begyndelsen af 2017 har N.C. Nielsen forhandlet de fuldautomatiske Allison transmissioner i Danmark, på Færøerne og i Grønland. Den hæderkronede virksomhede Allison blev grundlagt i USA i 1915, og har opfundet verdens første kraftige og fuldautomatiske gearkasse – og er stadig i global førerposition på området.
Læs mere her

Vil du vide mere?