Luk
N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige muligt, og denne gang har ingeriørerne bag fundet den korrekte formel til en reachstacker i den helt tunge ende. Den nye sværvægter bygges op med afsæt i en Konecranes 4545. Den får en egenvægt på 110 ton, en bredde på 4,90 meter, en længde med nedslået bom på 15 meter og løfter 152 ton på krogen. Hele geometrien på maskinen bliver ændret med bl.a. en forstærket bom til løft på 15,40 meter i højden, øget kontravægt, større løftecylindre, to meter høje dæk og et tilbagetrukket landingsstel, som gør det nemt at komme helt tæt på emnet.

– Det meste på vores nye reachstacker er forstørret op i forhold til tidligere. Det kræver mange beregninger, prøvekonstruktioner og testforsøg, inden det kan lade sig gøre. Efter en meget spændende udviklingsproces er det dog lykkedes vores ingeniører at finde "formlen" til vores nye reachstacker, udtaler teknisk direktør Per Nielsen fra N.C. Nielsen.

Shippingfirmaer, forsyningsbaser, havneterminaler og vindmølleproducenter vil få gavn af den flexibilitet som den nye reachstacker kan tilbyde. Rechstackeren håndterer ikke blot tonstunge løft, men også en yderst mobil maskine, der sikkert, effektivt og manøvredygtigt kan løfte og flytte emnerne fra et sted til et andet sted. 

Forarbejdet hos N.C. Nielsen er i fuld sving og man forventer at kunne levere den første reachstacker sidst i 2017. De specialbyggede reachstackere bliver opbygget på fabrikken i Balling og vi forventer at sætte en mindre serie af maskinerne i produktion i 2018 for at imødekomme det stigende behov for de ekstremt tunge løft. Reachstackeren kommer bl.a. til at udmærke sig ved:

- Egenvægt på 122 ton
- Bredde på 4,90 meter
- Forstærket bom ved løft 15,40 meter i højden
- Øget kontravægt
- Større løftecylindre
- Tilbagetrukket landingsstel

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om vores NCN 152 360 TH, så kontakt endelig vores direktør Poul B. Nielsen.