Luk

N.C. Nielsen er en anerkendt ekspert inden for brugte eltrucks og har mange års erfaring i branchen. Vi forstår, hvor vigtigt det er for virksomheder at have en pålidelig og effektiv truck, og derfor har vi gjort det til vores mission at levere kvalitetsbrugte eltrucks til vores kunder.

Se vores store udvalg af brugte eltruck nedenfor, eller gå ind på "Brugte maskiner" og find præcis den brugte maskine du har brug for. Vi har måske Danmarks største udvalg af brugte maskiner. Du er også altid velkommen til at besøge vores brugthal, hvor du kan både se og prøve de forskellige truck.

Se vores store udvalg af brugte maskiner

Stort udvalg af brugt eltruck

Vores stort udvalg af brugte eltrucks omfatter primært Linde truck, som er nogle af de mest populære og pålidelige trucks på markedet, og alle trucks har gennemgået en grundig inspektion og klargøring, før de bliver sat til salg. Du kan være sikker på, at du får en truck, der er i god stand og klar til at opfylde dine behov, når du vælger N.C. Nielsen.

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige brugte eltruck, og derfor tilbyder vi vores kunder den bedste rådgivning og service. Vores team af eksperter har stor viden om branchen og vores udvalg, og de vil gerne hjælpe dig med at finde den truck, der passer bedst til dine behov og budget - uanset om det er en eltruck eller ej.

Udover at levere brugte kvalitets eltrucks, tilbyder vi også konkurrencedygtige priser, så du kan få en brugt truck, der passer ind i dit budget. Vi ved, at tiden er vigtig for virksomheder, og derfor sørger vi for en hurtig og problemfri levering, så du kan komme i gang med at bruge din nye truck så hurtigt som muligt.

Så hvis du leder efter en brugt eltruck, der er pålidelig, effektiv og inden for dit budget, så vælg N.C. Nielsen. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den truck, der passer bedst til dine behov.
Ring til os i dag på 99 83 83 83.

Se alle brugte maskiner