Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring på 99 83 83 83
eller udfyld formularen
- så kontakter vi dig

Individuelt tilpassede energiløsninger

Hos NCN Energy Solutions udvikler vi innovative energiløsninger til alle typer køretøjer og til alle tænkelige formål. Vores løsninger bygger på mere end 40 års erfaring med el-teknik og tusindvis af energiløsninger hos vidt forskellige kunder verden over. Vi er en række dedikerede specialister, der rådgiver om individuelt tilpassede løsninger og vi designer, konstruerer og leverer avancerede industribatterier fra egen produktion. Vi har fingeren på den teknologiske puls og har opbygget et stærkt netværk med eksterne samarbejdspartnere – alt sammen gør det muligt at tilbyde de mest optimale energiløsninger til dine maskiner.

 

Hvad laver vi?

Din virksomheds behov er i centrum, når NCN Energy Solutions leverer energiløsninger. Behovene handler om alt fra bæredygtighed, over høj oppetid til kørsel i ekstremt kolde arbejdsmiljøer. Vi matcher alle behov og udvikler energiløsninger til alle typer elektriske gaffeltruck og lagerteknik, lystbåde, industriskibe, golfbiler, havetraktorer, nødstrømsanlæg og vindmøller. Vi leverer løsninger til fabriksnye maskiner, udfører mindre ombygninger eller komplette renoveringer af drivlinjer – og energikilderne kan være både vores egenudviklede Lithium-ION batterier, blysyrebatterier, brændselsceller eller noget helt andet.

 

Hvorfor gør vi det?

Som leverandør af energiløsninger er vi opmærksomme på at agere ansvarligt i forhold til den grønne omstilling. De rigtige energiløsninger nedbringer CO2-udledningen, efterlader et mindre klimaaftryk og sparer på ressourcerne – og så kan en løsning fra NCN Energy Solutions bidrage til en grønne bundlinje. Samtidig sikrer vi, at vores energiløsninger på alle punkter lever op til de gældende lovkrav og arbejdsmiljøregler.

Både vi og de brands, vi forhandler, er på forkant med den teknologiske udvikling og udvikler stærke løsninger, der skaber reel merværdi for vores samarbejdspartnere, som forventer enkle løsninger på komplekse problemstillinger og det kan vi som full-line leverandør imødekomme.
Kasper H Nielsen, NCN Energy Solutions /

Hvilken type batteri skal man vælge?

Hos NCN Energy Solutions rådgiver vi om alle batterityper og hjælper dig med at vælge den rette løsning. Med vores mangeårige erfaring og faglige ekspertise skaber vi individuelt tilpassede løsninger, hvor vi designer, konstruerer og producerer batterierne i eget regi. Det er din garanti for en optimal energiløsning.

 

Lithium-ION batterier er særligt velegnede til flerholdsskift, da de kan mellemlades i pauserne. De er vedligeholdelsesfrie, kræver ikke et særskilt laderum eller ingen særlig viden om batteriteknologi. Lithium-ION batterier giver maksimal effekt hele tiden, har en længere levetid, udnytter energien optimalt og er en ren teknologi uden miljøbelastning. I mange tilfælde vælges Lithium-ION batterierne til maskiner i flåden med et middel til højt antal køretimer.

 

De klassiske blysyrebatterier fås i standardudgaver fra lette til krævende transportopgaver og giver som tommelfingerregel en høj effektivitet til en rimelig pris. Blysyrebatterier er generelt lidt tungere end Lithium-ION batterier og kan med fordel bruges som ekstra modvægt på trucken. I mange tilfælde vælges blysyrebatterier til maskiner i flåden med et lavt til middel antal køretimer.

Rådgivning

Hos NCN Energy Solutions rådgiver om vi om alt fra valg af batteritype, over kapacitetsbehov og til de konkrete besparelser på en given løsning. Vi kan eksempelvis logge batterierne og se om de rent faktisk bliver opladet i pauserne. Vi rådgiver om drift, indretning af laderum til blysyrebatterier og optimal brug af batterierne ud fra maskinernes køremønstre. Vi hjælper vores kunder fra start til slut og kan skræddersy en løsning, der passer præcist til virksomhedens behov.

Service

Hos N.C. Nielsen hjælper vi med at holde dine truck kørende – uanset om det gælder løsninger med blysyrebatterier, Lithium-ION batterier eller andre energikilder. Lithium-ION batterier kræver ingen vedligeholdelse og blysyrebatterier kræver mere regelmæssig vedligeholdelse med eksempelvis påfyldning af vand på batterierne. Hos os har du mulighed for at få lavet en serviceaftale som inkluderer batterierne, uanset hvilken batteritype, det drejer sig om som inkluderer vejledning i hvordan du selv skal vedligeholde batterierne i hverdagen.

Leasing af batterier

Gennem NCN Energy Solutions kan du lease både blysyrebatterier og Lithium-ION batterier på attraktive vilkår. Det betyder, at du kan vælge en økonomisk fleksibel løsning, der ikke kræver kapitalbinding. Se dette priseksempel på leasing af batterier: