Luk

STANDARDERNE FOR MODVÆGTSTRUCK ER OMDEFINERET

– H20–H35 gas-/dieseltruck fra Linde

Overalt indenfor handel, produktion og industri: Der er ikke meget, der flytter sig uden en gaffeltruck. E-commerce, digitalt styrede processer og globale forsyningskæder stiller konstant højere krav til teknologien. Samtaler og erfaringsudveksling med brugere fra alle brancher og størrelser har dannet grundlag for et fundamentalt nyudviklet truckkoncept.

Den optimale løsning

De seneste modvægtsgaffeltruck repræsenterer alt det, som Lindes gaffeltruck altid har stået for - de er ekstremt kraftige, sikre, brugervenlige, robuste og alsidige. Hver enkelt funktion er konstant blevet videreudviklet og forbedret. H20–H35 truckene sætter standarden for ydelse, ergonomi, sikkerhed og digital kommunikation - og er fortsat den optimale løsning til fremtidens udfordringer inden for lasthåndtering.

MENNESKE OG MASKINE I TÆT SAMARBEJDE

Linde H20-H35/1202

Maksimal produktivitet kræver det perfekte samarbede mellem fører og gaffeltruck. Det sker, når den kraftige drivlinje, for eksempel med den hydrostatiske transmission, fuldendes af intuitive betjeningselementer. Resultatet er, at H20-H35 dieseltruckene og arbejdsforholdene i og omkring maskinen er designet med fokus på føreren og dennes behov.

Det gennemtestede betjeningskoncept, som består af 2-pedalsystemet og Linde Load Control til styring af al kørsel og alle mastfunktioner, gør betjeningen af gaffeltruckene nem, præcis og intuitiv. Den intelligente placering af alle betjeningselementer og -greb sikrer, at føreren kan nå og betjene alle greb og kontakter på H20-H35 dieseltrucken uden anstrengelse og med maksimal præcision. Derfor kan føreren nyde en hel arbejdsdag uden stress og jag.

  • Linde 1202-serienSe mere om de enkelte modeller

    Bliv klogere på de enkelte modeller fra den nye 1202 serie. 5 modeller med gas og 5 modeller med diesel.

    Læs mere om Linde H20-H35/1202
    Linde 1202-serien

INDBYGGET SIKKERHED

DIESELTRUCK TIL “VISION ZERO”

Når det kommer til sikkerhed, må intet overlades til tilfældighederne. Det overordnede mål er “Vision Zero” - ingen ulykker i den interne logostik. Derfor har Linde forbedret alt i trucken, som permanent kan reducere risikoen for ulykker. Et sofistikeret design, perfekt udsyn og adskillige advarsels- og assist-systemer giver en optimal sikkerhed, både i og uden for trucken. Førere kan kun bruge trucken til maksimal produktivitet, hvis de føler sig sikre.

Optimeret udsyn

Chassis, førerhus og mast på H20-H35 dieseltrucken er blevet optimeret, så føreren har frit og uhindret udsyn til last og omgivelser i alle retninger. Den slanke mast, den smalle A-stolpe og den sænkede frontplade giver forbedret udsynet foran, mens de smalle tværafstivere i sikkerhedsbøjlen og det armerede glastag (ekstraudstyr) sikrer godt udsyn opad. Kameraer (ekstraudstyr) på alle gaffeltruckens sider udvider det naturlige synsfelt.
STIG IND OG FÅ EN 360 GRADERS RUNDTUR

Få en 360 graders rundtur

DESIGNET TIL SIKKERHED

Den passive sikkerhed i H20-H35 dieseltrucken er i en klasse for sig: sideskørterne på chassisets rammekonstruktion er ekstremt robuste og beskytter i tilfælde af sammenstød. Truckens lave tyngdepunkt og højt placerede styreaksel reducerer risikoen for at maskinen kan vælte. Samtidig sørger de topmonterede tiltcylindre og det stabile mastdesign for store løftehøjder med præcis og sikker lasthåndtering og høje restkapaciteter.

STABILITET OG GODT UDSYN

Linde H20-H35 diesel- og gastruckens mange sikkerhedsfunktioner på hjælper med at forhindre betjeningsfejl. Håndbremsen aktiveres automatisk, og sørger for, at trucken standser sikkert, også på ramper og hældninger, så føreren kan stige ud sikkert. Alle gaffeltruck uden kabine (ekstraudstyr) er som standard udstyret med elektronisk seleovervågning. Derved kan trucken kun køre i krybefunktion, når føreren ikke er spændt fast. For endnu bedre udsyn og øget sikkerhed kan H20–H35 udstyres med mange forskellige advarsels- og belysningsfunktioner, for eksempel Linde LED-strips, Linde Truck Spot og Linde VertiLight

"H20–H35 truckene sætter standarden for ydelse, ergonomi, sikkerhed og digital kommunikation - og er fortsat den optimale løsning til fremtidens udfordringer inden for lasthåndtering."
Allan Christensen / N.C. Nielsen A/S
Læs mere

MINDRE NEDETID, BEDRE PRODUKTIVITET

H20-H35 diesel- og gastrucksene er de mest effektive modvægtstrucks i deres klasse. Det er blandt andet gjort muligt via den velkendte hydrostatiske transmission, som omdanner fører og truck til én intuitivt fungerende enhed. Og på grund af den robuste konstruktion og det funktionelle design, som minimerer nedetiden ved reparationer. Denne enestående effektivitet afspejles også i at de nye H20-H35 gaffeltruck er markedets bedste i forhold til de samlede ejeromkostninger (TOC).

LÆS MEGET MERE OM OPTIMAL HÅNDTERING MED DEN NYE 1202-SERIE FRA LINDE

HÅRDTARBEJDENDE HJÆLPERE

H20-H35 dieseltrucken er som standard udstyret med Linde Curve Assist. Systemet justerer kørehastigheden i forhold til styrevinklen for at reducere risikoen ved kørsel rundt i kurver. Linde Load Assist følger også med som standard. Denne funktion fastlægger gaffeltruckens restkapacitet for derved at reducere risikoen for ulykker. Linde Load Weight Indicator, en indikator for lastvægt samt assist-systemerne Linde Safety Pilot og Linde Safety Guard kan også monteres (ekstraudstyr) for yderligere sikkerhed.

UDSTYRET TIL FREMTIDEN

KOMMUNIKATION MED DIESELTRUCK

Data er fremtidens valuta, især i moderne virksomheders materialeflow. Derfor kan alle H20-H35 diesel- og gastruckens ydelsesdata analyseres ved hjælp af software. Enheden til dataoverførsel, er monteret som standard, og betyder at gaffeltrucken nemt kan integreres i et flådestyringssystem, for eksempel Linde connect. Det muliggør mere effektiv brug af trucken, mere nøjagtig vedligeholdelsesplanlægning og mere pålidelig beregning af omkostninger (TOC).

Vil du vide mere om Linde H20-H35/1202