Luk

DEN NYE FRONTLØBER I SIN KLASSE

Linde H35-H50 er den fjerde maskintype i rækken af 12XX-modeller og med en større kapacitet sætter den nye standarder i sin klasse. Med det nye truckkoncept sætter Linde et nyt pejlemærke og løfter endnu engang det teknologiske niveau på el-drevne maskiner, både hvad angår ydeevne, ergonomi, omkostningseffektivitet, sikkerhed og tilslutningsmuligheder.

Stærkt positioneret

Linde H35-H50 er udviklet til at positionere sig stærkt i sin klasse. De økonomiske argumenter vejer tungt, især når man ser på truckens samlede livscyklus. Serviceomkostningerne er væsentligt lavere end den forrige generation. Trucken er særligt robust, kræver lav vedligeholdelse og har derfor brug for færre reparationer. Summen af de mange arbejdsoperationer i løbet af dagen giver alt i alt en langt større effektivitet.

Se detaljer om maskinen her

"Der er faktisk tale om en revolutionerende teknologi på truckmarkedet. Det er et meget stort skifte for både Linde og for branchen som helhed. Altså at nedbryde kategorierne og tænke i nye teknologiske baner, der mere handler om grøn omstilling, energioptimering, digitalisering, produktivitet og førerkomfort frem for selve energikilden."
/ N.C. Nielsen A/S
Se mere om hele Linde 12xx serien

KORT OVERBLIK OVER DINE FORDELE

 • 1. Enestående ergonomi
 • 2. Synlig overalt
 • 3. Unik køreoplevelse
 • 4. Sikkerheden selv
 • 5. Digitalt forbundet
KORT OVERBLIK OVER DINE FORDELE
 • 1
  Enestående ergonomi

  Linde H35-H50 er designet med en enestående ergonomi. Det er legende let at komme ind og ud af førerkabinen med et bredt trinbræt, et håndtag på sikkerhedsbøjlen og god plads ved ind- og udstigning.
  Rat, armlæn og kontrolpanel er ergonomisk udformet og utallige justeringsmuligheder af førersædet gør det muligt at finde en afslappet og ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

 • 2
  Synlig overalt

  Førerpladsens udsyn er i særklasse og giveren føreren de bedste arbejdsbetingelser og den størst mulige sikkerhed. Med et perfekt udsyn bevarer føreren overblikket i alle retninger – uanset om det er gennem forruden, sidedørene eller det panoramiske tag med panserglas. Med mulighed for ekstraudstyr som eksempelvis Linde LED-Stripes, Linde VertiLights, Linde TruckSpot og Linde LED-Working light er sikkerheden også synlig ude fra.

 • 3
  Unik køreoplevelse

  Som i alle Linde-modeller er truckførerens behov i centrum. Frihøjden i kabinen, det optimerede udsyn og Lindes 2-pedal-system og Linde Load Control gør trucken nem, præcis og intuitiv at bruge. Gennemprøvede funktioner mindsker virkningen af stød og vibrationer på føreren. Derudover er funktionaliteten, følelsen og designet af betjeningselementerne og interiøret helt på linje med standarderne i bilindustrien.

 • 4
  Sikkerheden selv

  Som alle andre Linde-maskiner repræsenterer Linde H35-H50 en høj sikkerhedsgrad. Den passive sikkerhed understøttes blandt andet af det optimerede udsyn for føreren og en række aktive hjælpesystemer løfter sikkerheden yderligere. Derudover fås en bred vifte af ekstraudstyr, som gør Linde H35-H50 til de nok sikreste truck i deres klasse.

 • 5
  Digitalt forbundet

  Den nye truck er udviklet til vores digitale tidsalder og har indbygget netværk som standard. Talrige sensorer samt software- og hardwarekomponenter registrerer og indsamler data under drift, som herefter overføres trådløst til behandling og analyse. Via Linde Connect leverer trucken data til flådestyring og fjerndiagnostik samtidig med at udvalgte nøgletal og informationer er tilgængelige for truckføreren.

Designet til service

Linde H35-H50 er udviklet med lave vedligeholdelsesomkostninger for øje. Det robuste design gør den mindre tilbøjelig til at skulle repareres. Mange væsentlige dele af trucken fungerer uden at kræve vedligeholdelse, bevægelige komponenter er designet til at producere minimalt slid og adgangen til vitale dele er nem, hvis noget skal udskiftes. Optimerede serviceprocesser baseret på trådløs transmission og analyse af køretøjsdata hjælper også med at undgå unødvendig nedetid.

Læs mere om vores servicekoncept her

Linde H35-H50 – en robust allrounder

→ Hydrostatisk drev, 2-pedal system og Linde Load Control til effektiv lasthåndtering
→ Robust design og vedligeholdelsesfrie komponenter garanterer høj tilgængelighed for reparationer og lave driftsomkostninger
→ Asymmetriske og slanke masteprofiler, smal A-stolpe, sænket frontplade og stort panoramaglastag giver et fremragende udsyn
→ Trådløs dataoverførsel til problemfri integration i softwaresystemer, f.eks. til flådestyring
→ Lavt tyngdepunkt og intelligente hjælpesystemer mindsker risikoen for påkørsler og andre ulykker

Vil du vide mere?