Luk

DEN NYE GENERATION AF LINDES MODVÆGTSTRUCK

Gaffeltruck-serien er den multifunktionelle løsning til den interne logistik og kan løse mange forskellige udfordringer. Uanset om det drejer sig om e-handel, ”just-in-sequence”-forsyning til produktionslinjer eller globale forsyningskæder ændrer kravene til varer og varestrømme sig hurtigt og bliver stadigt mere komplekse. For gaffeltruck er fleksibilitet og trådløs opkobling nøglen til succes sammen med produktivitet, sikkerhed og ergonomi.

Med den seneste generation af gaffeltruck tager Linde hånd om disse udfordringer. Serien er baseret på en platform, der enten kan udstyres med en forbrændingsmotor eller en elmotor alt efter kundens ønsker. Linde er det eneste brand, der kombinerer alle motortyper og energisystemer på én platform, og som derfor tilbyder en række elektriske gaffeltruck, der kan erstatte truck med forbrændingsmotorer uden at gå på kompromis med ydeevne eller holdbarhed.

KORT OVERBLIK OVER DINE FORDELE

 • 1. YDEEVNE
 • 2. SIKKERHED
 • 3. ERGONOMI
 • 4. NETVÆRKSOPKOBLING
KORT OVERBLIK OVER DINE FORDELE
 • 1
  YDEEVNE

  Ved at kombinere de bedste funktioner fra de elektriske gaffeltruck og gaffeltruck med forbrændingsmotorer har vi opnået en helt ny ydeevne.

 • 2
  SIKKERHED

  Fremragende udsyn og avancerede sikkerhedssystemer giver optimal beskyttelse af mennesker, truck og omgivelser.

 • 3
  ERGONOMI

  Den nye førerplads og det optimerede udsyn sikrer maksimal komfort for føreren.

 • 4
  NETVÆRKSOPKOBLING

  Med dataindsamling og -overførsel som standard integreres gaffeltruckene perfekt i netværksforbundne processer og flådestyring.

GAFFELTRUCK TIL ETHVERT KUNDEØNSKE

Den nye serie gaffeltruck byder på en unik kombination af valgmuligheder og driftssikkerhed. De er baseret på én innovativ teknologisk platform, der er kompatibel med alle typer energisystemer - og funktionen er lige så effektiv med diesel- eller gasmotor som med højttydende elektriske motorer, der forsynes af blysyrebatterier, lithium-ion-batterier eller brændselsceller. Uanset om det drejer sig om på- eller aflæsning på trange steder på lageret, eller om det drejer sig om krævende udendørs brug, vil N.C. Nielsen hjælpe med at vælge den rette truck og den nødvendige energikilde. Vi lover, at alle vores kunder får den bedste truck til deres ønsker og opgaver - uden at gå på kompromis.

Gaffeltruck-serien er blevet udviklet på baggrund af input fra omfattende markedsundersøgelser. Inden for rammerne ”truckpræstationer” foretog produktudviklerne næsten 1.000 interview med kunder og salgspersonale fra 26 lande. Derved fik de et omfattende overblik over efterspørgslen, krav til ydeevne og specifikke funktioners betydning.

MAKSIMAL YDEEVNE

De nye gaffeltruck har enestående produktivitet, selv i standardversionen. Med mange forskellige typer ekstra udstyr og kundespecifikke løsninger kan de tilpasses til opgaven. For første gang nogensinde findes der nu en elektrisk gaffeltruck, der er lige så kraftig som en truck med forbrændingsmotor: Den er et miljømæssigt bæredygtigt alternativ uden at gå på kompromis med ydeevne eller holdbarhed.

Kernekomponenten er en synkron reluktansmotor med permanente magneter, som medfører en målbar forøgelse af truckens ydeevne og energieffektivitet. Den fjerner vibrationer, støj og udstødningsemissioner, der normalt forbindes med truck med forbrændingsmotorer, mens chassis og konstruktionen er designet til maksimal holdbarhed. Takket være den kombistyrede aksel er E-modellerne perfekte til brug i trange omgivelser og smalle gange. Med den robuste svingaksel og den lange hjulafstand er X- og H-modellerne perfekte til udendørs brug.

Der er faktisk tale om en revolutionerende teknologi på truckmarkedet. Det er et meget stort skifte for både Linde og for branchen som helhed. Altså at nedbryde kategorierne og tænke i nye teknologiske baner, der mere handler om grøn omstilling, energioptimering, digitalisering, produktivitet og førerkomfort frem for selve energikilden.
Max Høegh Nielsen / N.C. Nielsen A/S

IMPONERENDE KØREOPLEVELSE

Denne generation af gaffeltruck byder på optimal ergonomi som standard. Der er bedre plads i kabinen. Sædernes yderst ergonomiske design og det unikke betjeningskoncept sammen med et endnu bedre udsyn sørger for en optimal køreoplevelse. Føreren har det bedst tænkelige udsyn over lasten og omgivelserne. Derved minimeres forstyrrelser og driftsfejl, og produktiviteten maksimeres. Samtidigt giver det brede armlæn med frit konfigurerbare betjeningselementer og greb endnu bedre komfort. For at mindske den fysiske belastning af føreren er mast, aksler og chassis frakoblet, så vibrationer holdes på et absolut minimum.

Hop om bord: her får du en 360° tur indvendigt i trucken.

OPTIMAL BESKYTTELSE AF MENNESKER, TRUCK OG OMGIVELSER

Sikkerheden i de nye gaffeltruck er også i top. Med det lave tyngdepunkt er truckene designet til maksimal stabilitet for at undgå, at de tipnings-uheld. Chassis, førerhus og mast er designet til at give så frit et udsyn over trucken, last og omgivelserne som muligt. De indeholder også avancerede sikkerhedssystemer, herunder indbyggede assist-systemer som Linde Load Assist, der forhindrer tipnings-uheld og faldende laster, samt Linde Curve Control, der reducerer truckens hastighed i sving.

Linde Motion Detection, der fås som ekstraudstyr, identificerer bevægelser i en 180 graders radius bag trucken og forhindrer automatisk trucken i at bakke. Der findes også ekstraudstyr som Linde LED-strips, der bruger forskellige farver til at vise truckens køreretning. Yderligere assist-systemer sørger for øget sikkerhed for mennesker, truck og omgivelser.

PERFEKT FORBUNDET I NETVÆRK

De nye gaffeltruck er som standard udstyret med et omfattende sensorsystem, der sørger for sikker dataindsamling og -transmission. Det betyder, at trucken problemfrit kan integreres i netværksprocesser. Selv i standardversionerne er det nemt at udføre opdateringer og tilføje ekstra digitale funktioner, når man ønsker det, for eksempel Load Weight Display.

Et intelligent styresystem sikrer at truckene kan justeres, så de passer til førerens individuelle krav og kan integreres i et overordnet flådestyringssystem. Vigtige parametre og data om ydeevne kan når som helst tilgås og analyseres, hvilket øger truckenes tilgængelighed. Trådløs opkobling er også sikret, når det gælder energistyring. Med de elektriske gaffeltruckmodeller i E- og X-serien indsamles og analyseres data, der vedrører ladeniveau og udnyttelse af lader-kapaciteten.

Vil du vide mere?