Luk
Hos N.C. Nielsen tilbyder vi at optimere dit lager ud fra en helhedsbetragtning. Det handler om at designe en samlet løsning, hvor maskinerne til intern transport, lagerindretningen og alle arbejdsprocesser bliver nøje afstemt efter hinanden

Optimering af lagerlogistik

Lad vores eksperter analysere situationen. Vi arbejder med udgangspunkt i ønsker, krav, erfaringer og indsamlede data omkring lageret og skaber det fornødne beslutningsgrundlag. I nogle situationer er det faktisk ikke nødvendigt at bygge nyt lager, men indrette det smartere i stedet.

Den digitale transformation har ændret måden at tænke lagerlogistik på. Derfor kan N.C. Nielsen levere tidens – og fremtidens – mest effektive, intelligente og højteknologiske lagerløsning, der sænker omkostningerne, øger servicegraden og skaber arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Salg af reolløsninger

Naturligvis kan N.C. Nielsen også levere reolløsninger til din virksomhed. Det manglede da bare. Vi har valgt at samarbejde med verdens førende på området, nemlig AR Racking fra Spanien, der har løst over 15.000 projekter i mere end 50 lande inden for industrilagre, fuldautomatiske lagre og speciallagre.

Samarbejdet med AR Racking giver os direkte adgang til den nyeste viden, de nyeste materialer og de nyeste løsninger inden for reolsystemer. Det gør det muligt at finde frem til en skræddersyet løsning til din virksomhed, som vil øge effektivitet, driftstider og arbejdsgange på netop dit lager.

Hos N.C. Nielsen tilbyder vi et nyt syn på lageret. Vi vasker tavlen ren og ser med fordomsfrie ekspertøjne på dine lagerudfordringer. For reolløsning er ikke bare en reolløsning, men bliver ofte en konkurrencefaktor på lige fod med de øvrige led i virksomhedens værdikæde.

Automatisk lagernavigation

På højlagre handler det om effektivitet. Automatisk lagernavigation med afsæt i Linde smalgangstruck øger effektiviteten med op til 25% i forhold til traditionelle og manuelle løsninger. Der er ganske enkelt mere fart over feltet, når smalgangstrucken automatisk kører fra position til position i et optimeret køremønster.

Automatisk lagernavigation dækker over både Linde K, Linde A og Linde V-serierne. Løsningerne sikrer en høj effektivitet i løbet af en travl arbejdsdag. Uanset om det gælder ordreplukning, indlagring, udlagring, flytning af paller eller anden logistikhåndtering.

Det er ikke raketvidenskab at indføre automatisk lagernavigation. Linde-løsningen kan nemt, enkelt og hurtigt implementeres, da softwaren kan konfigureres til ethvert Warehouse Management System (WMS). Løsningen passer til alle lagertyper, med op til 18 meter i højden og et nærmest uendeligt antal positioner.

Andre fordele ved automatisk lagernavigation er fysisk aflastning af operatøren, færre fejl i den samlede håndtering, færre skader på reoler – og ikke mindst de sikkerhedsmæssige egenskaber, hvor operatøren kan arbejde koncentreret, fokuseret og med stort overblik over arbejdet.

Vil du vide mere?

Har du brug for at en der kan se på jeres interne lageroptimering med friske øjne og give et bud på hvordan i kan effektivisere, så tag fat i Peter Brun eller Henrik Gram Nielsen.

På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies