Luk

STANDARDERNE FOR MODVÆGTSTRUCK ER OMDEFINERET

– Linde H20–50 GAS-/DIESELTRUCK FRA LINDE

Overalt indenfor handel, produktion og industri er der ikke meget, der flytter sig uden en gaffeltruck. E-commerce, digitalt styrede processer og globale forsyningskæder stiller konstant højere krav til teknologien. Samtaler og erfaringsudveksling med brugere fra alle brancher og størrelser har dannet grundlag for et fundamentalt nyudviklet truckkoncept.

Den optimale løsning

Den nye serie modvægtsgaffeltruck understreger alt det, som Linde gaffeltruck altid har stået for, nemlig ekstremt kraftige, sikre, brugervenlige, robuste og alsidige maskiner. Hver enkelt funktion er konstant blevet videreudviklet og forbedret. Linde gas-/dieseltruckene sætter standarden for ydelse, ergonomi, sikkerhed og digital kommunikation - og er fortsat den optimale løsning til fremtidens udfordringer inden for lasthåndtering.

MENNESKE OG MASKINE I TÆT SAMARBEJDE

Linde H20-H35/1202

Maksimal produktivitet kræver det perfekte samarbejde mellem fører og gaffeltruck. Det sker for eksempel i kombinationen af den kraftige drivlinje, den hydrostatiske transmission, og intuitivt placerede greb og kontakter. Resultatet er, at gas-/dieseltruckene og arbejdsforholdene i og omkring maskinen er designet med fokus på føreren og dennes behov.

Det gennemtestede betjeningskoncept, som består af 2-pedalsystemet og Linde Load Control som tilsammen styrer al kørsel og alle mastfunktioner, gør betjeningen af gaffeltruckene nem, præcis og intuitiv. Den intelligente placering sikrer, at føreren kan nå og betjene alle greb og kontakter på Linde H20-50 dieseltruckene uden anstrengelse og med maksimal præcision. Derfor kan føreren yde maksimalt en hel arbejdsdag uden stress og jag.

INDBYGGET SIKKERHED

DIESELTRUCK TIL “VISION ZERO”

Når det kommer til sikkerhed, må intet overlades til tilfældighederne. Det overordnede mål er “Vision Zero” - ingen ulykker i den interne logistik. Derfor har Linde forbedret alt i trucken, som kan reducere risikoen for ulykker. Et sofistikeret design, perfekt udsyn og adskillige advarsels- og assist-systemer giver en optimal sikkerhed, både i og uden for trucken. Førere kan kun bruge trucken til maksimal produktivitet, hvis de føler sig sikre.

Optimeret udsyn

Chassis, førerhus og mast på H20-50 dieseltrucken er blevet optimeret, så føreren har frit og uhindret udsyn til last og omgivelser i alle retninger. Den slanke mast, den smalle A-stolpe og den sænkede frontplade giver forbedret udsynet foran, mens de smalle tværafstivere i sikkerhedsbøjlen og det armerede glastag (ekstraudstyr) sikrer godt udsyn opad. Kameraer (ekstraudstyr) på alle gaffeltruckens sider udvider det naturlige synsfelt.

STIG IND OG FÅ EN 360 GRADERS RUNDTUR

Få en 360 graders rundtur

DESIGNET TIL SIKKERHED

Den passive sikkerhed i H20-50 dieseltrucken er i en klasse for sig: sideskørterne på chassisets rammekonstruktion er ekstremt robuste og beskytter i tilfælde af sammenstød. Truckens lave tyngdepunkt og højt placerede styreaksel reducerer risikoen for at maskinen kan tippe. Samtidig sørger de topmonterede tiltcylindre og det stabile mastdesign for store løftehøjder med præcis og sikker lasthåndtering og høje restkapaciteter.

STABILITET OG GODT UDSYN

Linde H20-50 diesel- og gastruckens mange sikkerhedsfunktioner på hjælper med at forhindre betjeningsfejl. Håndbremsen aktiveres automatisk, og sørger for, at trucken standser sikkert, også på ramper og hældninger, så føreren kan stige ud sikkert. Alle gaffeltruck uden kabine (ekstraudstyr) er som standard udstyret med elektronisk seleovervågning. Derved kan trucken kun køre i krybefunktion, når føreren ikke er spændt fast. For endnu bedre udsyn og øget sikkerhed kan H20–H35 udstyres med mange forskellige former for advarsels- og sikkerhedslys, for eksempel Linde LED-strips, Linde Truck Spot og Linde VertiLight.

"H20–H35 truckene sætter standarden for ydelse, ergonomi, sikkerhed og digital kommunikation - og er fortsat den optimale løsning til fremtidens udfordringer inden for lasthåndtering."
Allan Christensen / N.C. Nielsen A/S
Læs mere

HÅRDTARBEJDENDE HJÆLPERE

H20-H35 dieseltrucken er som standard udstyret med Linde Curve Assist. Systemet justerer kørehastigheden i forhold til styrevinklen for at reducere risikoen ved kørsel rundt i kurver. Linde Load Assist følger også med som standard. Denne funktion fastlægger gaffeltruckens restkapacitet for derved at reducere risikoen for ulykker. Linde Load Weight Indicator, en indikator for lastvægt samt assist-systemerne Linde Safety Pilot og Linde Safety Guard kan også monteres (ekstraudstyr) for yderligere sikkerhed.

UDSTYRET TIL FREMTIDEN

KOMMUNIKATION MED DIESELTRUCK

Data er fremtidens valuta, især i moderne virksomheders materialeflow. Derfor kan alle H20-50 diesel- og gastruckens ydelsesdata analyseres ved hjælp af software. Enheden til dataoverførsel, er monteret som standard, og betyder at gaffeltrucken nemt kan integreres i et flådestyringssystem, for eksempel Linde connect. Det muliggør mere effektiv brug af trucken, mere nøjagtig vedligeholdelses-planlægning og mere pålidelig beregning af omkostninger (TOC).

 

VIL DU VIDE MERE OM LINDE 12XX-serien

Vil du vide mere om Linde H20-H35/1202