Luk

N.C. Nielsen er leveringsdygtige i en bred vifte af løsninger til havne, havneterminaler og oplagringspladser. Med en række specialmaskiner og ekstraudstyr kan vi imødekomme langt de fleste interne transportbehov, når det gælder havnedriften.

Vi importerer og forhandler de hollandske Terberg terminaltraktorer. De er ekstremt funktionelle og udviklet gennem årtier til at klare det slidsomme arbejde med transport af containere, løstrailere og skiftelad. De kan konfigureres yderligere med ekstraudstyr til alle specialopgaver på en havn.

Samtidig tilbyder N.C. Nielsen løsninger i den tunge ende med Konecranes truck og reachstackere. De transporterer tonstunge containere og andet tungt gods over lange og korte afstande på havnearealer.

 • Verdens største reachstacker- og verdens stærkeste!

  N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige muligt, og denne gang har ingeriørerne bag fundet den korrekte formel til en reachstacker i den helt tunge ende. N.C. Nielsen kan nu tilbyde verdens største reachstacker, der kan løfte hele 152 ton på krogen.

  Se alt om verdens største reachstacker
  Verdens største reachstacker
 • Ræk ud efter råstyrkenReachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tungeste løft skal være lette at håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen, når vi udvikler vores innovative og kraftfulde reachstackere til kunder over hele verden.

  Læs mere om vores verden af reachstackere
  Ræk ud efter råstyrken

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev
På nc-nielsen.dk bruger vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.AccepterLæs mere om vores brug af cookies