Luk

Vi er specialister i det specielle. Vi vil gerne udfordres – også når det gælder de mest indviklede internetransportopgaver. Grænserne for løftekapacitet og maskinkraft bliver gradvist flyttet og hos N.C. Nielsen bidrager vi selv til at gøre det umulige muligt.

N.C. Nielsen har indgået et samarbejde med Scheuerle/Nicolas. Vi tilbyder derfor selvkørende og modulopbyggede SPMT-trailere, der kan bruges til transport på offentlig vej, og til at flytte sværgods på byggepladser, havneområder og i industrien.

Med et omfattende produktprogram, specialudstyr og masser af tekniske specialister kan N.C. Nielsen hjælpe ved de fleste specialtransporter. Vi har tradition for at gå nye veje, opfinde tekniske nyskabelser og få det til at virke i praksis. Intet er for småt. Intet er for stort. Så længe vi tænker stort.

 • Verdens største reachstacker- og verdens stærkeste!

  N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige muligt, og denne gang har ingeriørerne bag fundet den korrekte formel til en reachstacker i den helt tunge ende. N.C. Nielsen kan nu tilbyde verdens største reachstacker, der kan løfte hele 152 ton på krogen.

  Se alt om verdens største reachstacker
  Verdens største reachstacker
 • CASES:kundehistorier fra den virkelige verden

  Vi er så glade for at kunne gøre en forskel hos vores kunder og fortæller gerne sammen med kunderne om hvordan vi sammen har effektiveret, sparret og udviddet.

  Se vores cases
  CASES:

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedbrev og bliv opdateret med produktnyheder og arrangementer.

Vælg nyhedsbrev