Luk
Pressemeddelelse Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures.

Som standard kommer Linde-nyhederne med en helt unik og beskyttet platform, en fuldt affjedret førerplads, en øget løftehastighed og sikkerhedssystemet Linde Curve Assist, der automatisk nedsætter farten i sving.

Med en kraftig trefaset motor og hydraulisk dæmpede støttehjul, kører maskinerne op til 14 km/t og kan tilmed starte på en bakke uden at rulle tilbage.

 

Den beskyttede platform er udstyret med en skærm i hoftehøjde, så føreren står sikkert inden for maskinens ydre konturer og affjedringen sikrer så få vibrationer som muligt. Føreren kan læne sig op ad et polstret ryglæn, som er designet, så du konstant befinder dig i en 45 graders vinkel i forhold til kørsels-retningen. Det giver overblik over arbejdsområdet og giver minimal belastning af førerens nakke og ryg.

Linde-maskinerne med beskyttet platform fås på nuværende tidspunkt som stableren Linde L14-16 med løftekapacitet fra 1,4-1,6 ton, dobbeltstableren Linde D12HP med løftekapacitet på 1,2 ton og palleløfteren Linde T20 med en løftekapacitet på 2,0 ton. Alle varianter fås enten med de klassiske blysyrebatterier eller med egenudviklede Lithium-ION batterier fra NCN Energy Solutions.

Som altid kan Linde-løsningen tilpasses til individuelle ønsker og den aktuelle situation på lageret. Det justérbare styregreb kan skiftes ud med Linde e-driver konceptet, hvor styringen betjenes med én hånd og er optimeret til førerens skråtstillede position. Som ekstraudstyr tilbydes advarselslyset Linde BlueSpot og Linde Feet Detection, der stopper maskinen, når maskinførerens fødder registreres uden for platformen.

– Den unikke og beskyttede platform er et godt eksempel på Linde-sikkerhed. Det er virkelig et stærkt kort, når vi præsenterer de nye lagermaskiner over for kunderne. Kun de færreste ønsker at spare på sikkerheden. Linde er firstmover i sikker lagerlogistik. Vi er stolte over at repræsentere Linde og at kunne tilbyde vores kunder maksimal sikkerhed til deres maskiner, udtaler salgschef Jesper Bech fra N.C. Nielsen.

Vil du vide mere?