Luk
Case Hvorfor er der ingen, der har gjort det før? Det spørgsmål stillede de fynske barndomsvenner Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen sig tilbage i 2013. Resultatet blev billig kvalitetsmaling med hurtig levering fra platformen DecoFarver.dk og ved deltagelse i tv-programmet Løvens Hule fik de to iværksættere økonomiske midler til yderligere vækst.

Nu har N.C. Nielsen leveret to Linde T20 elektriske palleløftere, to Linde L14-stablere og fire elektriske højdeløftere til DecoFarver.dk ud fra samme grundfilosofi som den fynske virksomhed bygger på:

– Gennem vores netværk fik vi kontakt til N.C. Nielsen, som gav os et attraktivt tilbud på gode Linde-kvalitetsprodukter. De er nemme at betjene, kræver stort set ingen vedligeholdelse og kører derudaf på Lithium-ION batterier. Vores medarbejdere er glade for maskinerne, som giver komfort, sikkerhed og et godt arbejdsflow, fortæller Brian og Jesper fra DecoFarver.dk
 

Gazelle-virksomhed

Lageret i den fynske Gazelle-virksomhed er skabt til vækst og gør det muligt at udbygge. På hylderne står et stort antal malerbøtter, eldrevne malerruller, spraymaskiner og det allergivenlige private label-produkt DecoFree, som de fynske iværksættere forventer sig meget af. Her er plads til yderligere vækst, mere automatisering og det, der på Løvens Hule-sprog kaldes skalering.

– Det skal være nemt at handle malervarer. Vores kunder gider ikke spilde tiden. De skal have nem adgang til rådgivning, gode kvalitetsprodukter, en fornuftig pris og hurtig ekspedition. Derfor tilbyder vi dag-til-dag- levering, selvafhentning hos grossistcentre og efter sommerferien levering samme dag i 70% af landet, hvis ordren er afgivet om formiddagen, fortæller Brian og Jesper fra DecoFarver.dk

– Vi glæder os over samarbejdet med Decofarver.dk, som er på en spændende udviklingsrejse. Der skulle reageres hurtigt, hvis vi skulle løbe med ordren. De var bevidste om, at lagermaskinerne skulle være vedligeholdelsesfrie, nemme at betjene og pålidelige i toholdsskifte. Vi fik skruet en løsning sammen på en måneds tid og så var det bare at komme ud over stepperne, fortæller distriktschef Thomas Limbrecht fra N.C.Nielsen.

Vil du vide mere?