Vores næste auktion starter tirsdag den 25. juni og slutter torsdag den 27. juni 2024. Læs mere her

Luk

Et stærkt partnerskab i dansk logistik

N.C. Nielsen A/S fejrer i efteråret 2023 en bemærkelsesværdig milepæl: Det er præcist 50 år siden virksomheden hentede den allerførste Linde gaffeltruck på banen i Århus, hvilket blev startskuddet som dansk forhandler af Linde gaffeltruck og lagerudstyr. Det halve århundrede med Linde repræsenterer ikke kun en langvarig forretningsforbindelse, men også en dedikation til kvalitet, innovation og fremragende kundeservice.

Gennem de sidste 50 år har N.C. Nielsen A/S bidraget til at revolutionere lager- og logistikbranchen i Danmark. Med Linde's banebrydende teknologier og N.C. Nielsen's lokale ekspertise har virksomheder i hele landet kunnet optimere deres drift og øge deres effektivitet.

Hos N.C. Nielsen, der har rødder tilbage til 1946, har fokus altid været at levere de bedste løsninger til kunderne, og dette blev cementeret, da virksomheden indgik sit første samarbejde med Linde i 1973. Siden da har N.C. Nielsen været en førende aktør i branchen, altid med en finger på pulsen og evnen til at tilpasse sig et konstant skiftende marked.

Denne 50-årige jubilæumsbegivenhed er også en anledning til at reflektere over, hvordan markedet har ændret sig gennem tiderne, og hvordan N.C. Nielsen og Linde har tilpasset sig for at møde de skiftende behov. Fra meget enkle gaffeltruck til dagens automatiserede løsninger er samarbejdet mellem de to virksomheder fortsat med at sætte standarden for industrien som helhed.

Tilliden og det stærke partnerskab mellem N.C. Nielsen og Linde er bygget på fælles værdier og en konstant stræben efter at tilbyde de bedste produkter og tjenester til deres samarbejdspartnere. Med 50 års-jubilæet bruges også aktivt til at se fremad. N.C. Nielsen og Linde ser en fremtid, der fortsat vil være præget af teknologisk innovation, med et endnu stærkere fokus på bæredygtighed, effektivitet og intelligent design. Deres fælles mål er at forblive ledere i branchen og fortsætte med at sætte standarden for, hvad der er muligt inden for logistik og materialehåndtering.

Læs mere her om hvordan N.C. Nielsen og Linde ser på fremtidens truckteknologi