Luk
N.C. Nielsen magasinet Grøn bølge i logistikkens verden

Velkommen til en ny udgave af N.C. Nielsen Magasinet. Vi har glædet os rigtigt meget til at fortælle om både innovative produktnyheder, spændende kundecases, intelligent flådestyring, AGV-teknologi og ikke mindst grønne og bæredygtige logistikløsninger.

Vi rider på den grønne bølge.
Alle vores maskinmærker leveres i fuldt program med bæredygtigt fokus. Hertil kommer, at de eldrevne maskiner præsterer mere og mere. Vi forbedrer også løbende vores egenudviklede Lithium-ION batterier, ombygger gas- og dieselmaskiner til el og tænker grønt i vores samlede servicekoncept. Med den nye Linde 12XX-platform har Linde taget et teknologisk spring, ændret kursen radikalt og skabt et innovativt, bæredygtigt og avanceret fundament for fremtidens interne logistik. Vi løfter lidt af sløret på side 6-9 her i magasinet og henviser til www.nc-nielsen.dk.

Glæd dig til reportager fra udvalgte kunder.
Vi har besøgt RAIS i Frederikshavn, Helsingborgs Hamn, Imerys på Fur, Danske Fragtmænd i Herning og Viggo Petersens Efterfølger i Taastrup. Alle kan berette om værdien af at optimere den interne logistik, øge arbejdsglæden og bruge de grønne løsninger i praksis.
Hos N.C. Nielsen har vi haft ekstraordinært travlt her i efteråret. Vi glæder os inderligt over det stigende aktivitetsniveau i alle brancher og arbejder stenhårdt på at levere værdiskabende og bæredygtige løsninger til vores kunder.

 

Læs hele magasinet her

 

Vil du vide mere?