Luk
Pressemeddelelse Nu præsenterer N.C. Nielsen en ny og kraftig mast til de populære Linde R14 HD-R25 reachtruck med løftekapaciteter mellem 1,4 og 2,0 tons. Masten giver et bedre udsyn til last og omgivelser, byder på en stor restkapacitet og håndterer paller sikkert i højder på op til 15 meter.

Højlagrene bliver højere og højere. De skal kunne rumme flere varer og et stigende produkt-sortiment i solide reolsystemer. Det stiller store krav til de reachtruck, der skal håndtere varepaller hurtigt og sikkert op til de øverste hyldeniveauer. Her kommer den nye Linde-mast med modelnummeret 1506 ind i billedet.

 

Masten fra Linde er bygget til at nå en højde på op til 15 meter med en hævet mast, men også at kunne passere porte og reoler uden problemer med sænket mast. Linde reachtrucken med monteret mast kan snildt køre i de smalle reolgange og udføre sine løfteopgaver med færrest mulige mastevibrationer.

Linde-masten er optimeret til bedre udsyn, da den er gjort bredere og har fået fjernet tværstiverne. Det forbedrer udsynet mellem mastesektionerne opad og i horisontal retning, da masten er monteret på en mere fordelagtig position på chassiset.
 

Stabiliteten på Linde-masten er sikret med robuste masteprofiler med ekstra forstærkninger, der øger rækkevidden og minimerer udsving. Vælges Dynamic Mast Control (DMC), bliver løftet yderligere stabiliseret, så operatøren ikke skal vente på, at lasten ”falder til ro” inden videre håndtering.

– Det forbedrede udsyn, en løftehøjde på op til 15 meter og minimale vibrationer gør Linde 1506-masten til noget særligt. Samtidig er masten med til at fuldende den samlede produktportefølje, så der nu findes stærke Linde reachtruck til en bred vifte af logistikopgaver på højlagrene, udtaler produktchef Poul Kyndi fra N.C. Nielsen.
 

Vil du vide mere?