Luk
Pressemeddelelse Flere og flere områder af arbejdslivet bliver digitaliseret – også intern transport. Netop nu lancerer Linde fremtidens digitale flådestyring med softwaren Linde Connect Cloud, der gør det muligt at samle alle relevante truckdata på én tilgængelig platform ude i skyen. Dermed har flådeansvarlige fået et digitalt værktøj til at effektivisere og optimere driften af den samlede maskinflåde.

Som flådeansvarlig har man nem adgang til Linde Connect Cloud med netadgang og en browser. Det betyder, at man kan tilgå de relevante truckdata uanset om man er på job, hjemme i privaten eller i udlandet eller tjekker flåden på farten med en mobiltelefon. De valgte køredata præsenteres i et overskueligt skærmbillede – og man kan reagere på utilsigtede hændelser eller forespørgsler.

Med Linde Connect Cloud får man hele tiden opdaterede informationer om eksempelvis køretimer, fejlkoder og positionering på den enkelte truck. Det er dermed muligt at holde et vågent øje med en snarlig vedligeholdelse, få en fejlmelding ved et opstået teknisk problem eller GPS-lokalisere den enkelte truck, hvis den er ”forsvundet” i en fjern ende af virksomheden.

Nøgleordet i Linde Connect Cloud er fleksibilitet. Cloud-løsningen kan skaleres op eller ned efter virksomhedens behov. Den flådeansvarlige får en solid basispakke med operationelle data om køretimer, adgangskontrol og tilgængelighed. Derudover kan man vælge en udvidet sikkerhedspakke og en udvidet energipakke med relevante oplysninger om energiforbruget.

Digital strategi

Ambitionen bag Linde Connect Cloud er at digitalisere alle tidligere former for flådestyring i én samlet løsning. Den vil automatisk blive opdateret, når der udvikles nye features, der giver et endnu mere detaljeret datagrundlag for flådestyringen. Det sker i et nøje samspil med de fremtidige Linde-maskiner, der alle er skabt til den digitale tidsalder.

– Med cloud-løsningen får den flådeansvarlige samlet alle maskiner i en digital sammenhæng. Dels med Linde truck, der er klargjort med digitale enheder fra fabrikken og dels med eftermonteret software på eksisterende Linde-maskiner. Linde Connect Cloud er en brugervenlig platform, der viser informationerne i en enkel og overskuelig form. Det er især en fordel, når flådeansvarlige opererer med større maskinflåder, udtaler teknisk chef Henrik Fischer fra N.C. Nielsen.

Med den nye modvægtstruck Linde H20-H35/1202 har Linde bragt digitaliseringen til fuld serie-produktion, da truckene som standard er udstyret med forskellige enheder til digital dataoverførsel. Truckene er forberedt til fremtidens digitale industrilogik, og i den sammenhæng spiller Linde Connect Cloud hovedrollen som platform for indhentning af data om truckenes præstationer.

LÆS MEGET MERE OM LINDE FLEET MANAGEMENT

Vil du vide mere?