Skip to main content
Luk

Heavy handling maskiner og udstyr - til de tunge opgaver!

Læs mere

Tag N.C. Nielsen med på råd, når du skal løse dine interne transportudfordringer. Vi er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Positionen er opnået gennem mange års målrettet arbejde med høj produktkvalitet og service.

N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der matcher alle logistikopgaver, og vi udvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uanset om det gælder containertruck, reachstackere, terminaltraktorer til havne eller de helt store heavy handling-maskiner, er vi klar til at assistere med jeres logistik-udfordringer.

N.C. Nielsens hovedsæde ligger i Balling i Danmark og vi har datterselskaber i både Norge og Sverige. Her importerer og forhandler vi de verdenskendte brands fra Terberg, Konecranes, Seacom m.fl. - og samarbejder med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere.

Dagligt har vi over 105 servicemontører på de skandinaviske veje. De bakkes op af en landsdækkende serviceorganisation – og suppleres af branchens største reservedelslager. Desuden tilbyder N.C. Nielsen Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr – på nettet eller i vores moderne showroom i Balling.

Læs mindre

.
.
.

Bliv opdateret om N.C. Nielsen

Med dig hele vejen

Vi overlader dig ikke til dig selv når vi har indgået en aftale. Vores udekørende montører og vores proffesionelle reservedelslager søger for at vi altid er klar til at hjælpe med service og hvis der er brug for reparationer.

 • Brugte maskiner.
  Brugte maskiner

  N.C. Nielsen tilbyder Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr – med over 800 maskiner klar til levering. Udover gaffeltruck har vi også et stort antal terminaltraktorer og andre heavy handling-maskiner af forskellige typer, årgange og mærker. Samtidig har vi udvidet vores værkstedskapacitet, så vi kan reparere, klargøre og tilpasse endnu flere heavy handling-maskiner til hurtig levering. Har vi ikke den maskine, du søger, så har vi naturligvis en række specialister, der kan finde den.

  Søg i brugte maskiner
 • Heavy Handling Service.
  Heavy Handling Service

  N.C. Nielsen leverer service uden grænser – og er altid klar til at rykke ud ved akut behov for assistance eller planlagt vedligeholdelse. Vores specialuddannede servicemontører er altid parate til for at yde kompetent service hos kunder i Danmark, Norge og Sverige.

  ØNSKER DU SERVICE TIL HEAVY HANDLING-MASKINER? KONTAKT 99 83 83 85

  Læs mere om Service
 • Reservdele.
  Reservdele

  Med flere tusinde reservedele på lager er N.C. Nielsen gearet til at klare vedligeholdelse og reparation af heavy handling-maskiner i Danmark, Norge og Sverige. Vi opererer med et meget effektivt lager- og logistiksystem samt dygtige samarbejdspartnere, så både servicemontør og reservedele når frem til tiden. 

  Læs mere om reservedele