Luk
N.C. Nielsen har udviklet fremtidens Lithium-ION batterier. Du kender sikkert Lithium-ION teknologien fra mobiltelefoner osv Nu er teknologien nået til andre forskellige el-tekniske løsninger. Gennem de seneste år har N.C. Nielsen selv udviklet, testet og sikkerhedsgodkendt en serie af Lithium-ION batterier. De er nu klar til at indtage markedet med en række forretningsmæssige fordele. Vi glæder os til at tage hul på fremtidens innovative teknologi, hvor der er skarpt fokus på effektivitet, færre omkostninger, grøn teknologi og større arbejdsglæde i virksomhederne.

Vælg N.C. Nielsen Lithium-ION batterier fordi: 

  • mindsker driftsomkostningerne betragteligt
  • attraktiv tilbagebetalingstid
  • markant kortere ladetid, mellemladning er også muligt
  • seks gange længere levetid
  • ingen vedligeholdelse
  • nem håndtering efter "plug and play'' -tanken
  • grøn teknologi - mulighed for energitilskud
  • indbygget BMS (Battery Management System)
  • 5 års garanti
  • mulighed for kortlægning af ladecyklus

Bedre bundlinje med fremtidens batterier

De forretningsmæssige fordele ved vores Lithium-ION batterier kan naturligvis udtrykkes i tal. Vi arbejder løbende med at mindske virksomhedernes omkostninger på alle parametre. Her kommer fremtidens batterier ind i billedet som en yderligere omkostningsbesparelse - leveret direkte til kunden uden fordyrende mellemled. De nye batterier præsterer ganske enkelt bedre end traditionelle blysyrebatterier - uanset om dette gælder opladningstid,levetid, driftsomkostninger og vedligeholdelse 

Tjen penge på batterierne

Levetiden på et Lithium-ION batteri er op til seks gange længere end et konventionelt batteri. Den lange levetid gør batteriet attraktivt ved beregninger af omkostningerne, hvor det slår alle andre teknologier af banen og leverer et overbevisende input til beslutningsprocessen. Lithium-ION teknologien er nået til et udviklingstrin, hvor anskaffelsespris, levetid og driftsomkostninger er optimeret til gavn for virksomhedens samlede omkostningsniveau.

På tværs af alle brancher

Vi er leveringsdygtige af Lithium-ION batterier til mange typer af batteriafhængige produkter: 

Yatcher og industriskibe, golf- og hotelbiler, park- og havemaskiner, vindmøller, nødstrømsanlæg og gaffeltrucks - blot for at nævne nogle.

Grøn teknologi betaler sig

Med den nye generation af Lithium-ION batterier sætter N.C. Nielsen samtidig et grønt aftryk til eftertiden. Som andre ansvarlige virksomheder har vi fokus på grøn teknologi, når denne giver forretningsmæssig fornuft og hjælper med at mindske den samlede påvirkning af miljøet. Vi tager et grønt 2løft2 ad gangen og udvikler miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Fordelene ved Lithium_ION batterierne er åbenlyse. De indeholder ikke skadelige tungmetaller. De udnytter energien langt mere effektivt. De fylder mindre i sig selv- og sidst men ikke mindst kan skaffes mere miljøvenligt bort end konventionelle batterier.

Oprindeligt udviklet til el-truck og terminaltraktorer

Lithium-ION batterier fra N.C. Nielsen blev i første omgang udviklet til vores "egne" mærker som eksempelvis 
Linde eltruck oq Terberg terminaltraktorer. Batterierne har allerede vist, at de kan håndtere ekstreme arbejdsmiløer i lagerhaller, i industrien og på havne. De kan bruges til stort set alle eldrevne truck og andre køretøjer til intern logistik. Nu er tiden kommet til at tilbyde teknologien til andre brancher og el-drevne produkter, så sammenkoblede Logistic Trains, golfvogne, nødstrømsanlæg, skibs- og vindmølleindustrien kan nyde godt af den innovative teknologi.

De nye batterier bliver tilpasset til det respektive produkt, som herefter kan fungere mere kosteffiktivt end tidligere. Hos N.C. Nielsen fremstiller vi skræddersyede Lithium-ION batterier fra 12 volt og opad og mellem 150-1.240 ampere. Alle batterier har indbygget et avanceret BMS-sikkerhedssystem, der beskytter cellerne i opladnings-og afladningsfasen - og desuden sikrer den optimale effekt af batteriet.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på hvordan Lithium-ION batterierne fra N.C. Nielsen kan gavne jeres daglige drift på en meget grønnere måde? Så tag endelig fat i vores eksperter på området og find ud af meget mere omkring fordelene ved at skifte til Lithium-ION